Arka Sokaklar'ın "Mesut Komiser"i Şevket Çoruh geri dönüyor! Rol arkadaşı Oya Okar da yeniden dizide!

Arka Sokaklar’ın 19.sezonunun da çekilmesi gündemdeyken dizinin kadrosuyla ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Peki efsane diziye kim geri dönüyor? Mesut Komiser diziye dönecek mi? Şevket Çoruh yeni sezonda yer alacak mı? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Şevket Çoruh 19. sezonda dizide yer alacak? Arka Sokaklar 671. bölümde neler oldu? Arka Sokaklar 672. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Arka Sokaklar 672. bölümde neler olacak? Arka Sokaklar dizisi hangi kanalda yayınlanacak? Oyuncu kadrosunda kimler var? Arka Sokaklar 18. sezonunda eski oyuncular yer alacak mı?

Volkan Usta
27 Nisan 2024 - 13:05
Kültür Sanat

Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu projelerinden olan Arka Sokaklar’ın “Mesut Komiser”i Şevket Çoruh diziye geri dönüyor. Dizinin yeni bölümüne ilişkin yayınlanan ikinci fragmanda “Efsane geri dönüyor!” mesajı verildi.

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Yeşilçam’ın duayen ismi Türker İnanoğlu’nun imzasını taşıyan, yapımcılığını D Media’nın üstlendiği Arka Sokaklar’ın 18. Sezon, 672’nci bölümüne ilişkin yeni tanıtım filmi gündem oldu. Fragmanda, yüzü belli olmayan ve gizemli bir karaktere yer verildi. Arif Müdür’ün, Rıza Baba’ya, “Sen söyle; Mesut mu, değil mi?” dediği anlar ekrana yansıdı. Gizem içeren bu görüntüler, dizinin efsanevi karakteri Mesut Komiser’e benzetildi. Polis köpeği Garip’in, Mesut Komiser’in kokusunu algılayıp koştuğu da görüldü. Tanıtımın Kanal D’de yayınlanması ile birlikte Şevket Çoruh’un diziye geri döneceği haberleri sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Çoruh ve dizinin adı bir anda X hesabında Trend Topic (TT) listelerinde yer alırken, izleyicilerden binlerce yorum geldi. Öte yandan usta oyuncu Şevket Çoruh’un yakın zamanda 16 sezon 632 bölüm oynadığı Arka Sokaklar’ın resmi hesabını takibe alması dikkat çekti. Gözler şimdi Arka Sokaklar’ın 26 Nisan Cuma akşamı yayınlanacak yeni bölümüne çevrildi.

Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar’da Şevket Çoruh’un ardından Selin Komiser’e hayat veren Oya Okar’ın da geri döneceği haberi sevinçle karşılandı.

Yeşilçam’ın duayen ismi Türker İnanoğlu’nun imzasını taşıyan, yapımcılığını D Media’nın üstlendiği Arka Sokaklar oyuncu kadrosunda yaşanan sürpriz gelişmelerle konuşulmaya devam ediyor. Gündeme bomba gibi düşen 16 sezon boyunca Mesut Komiser’i canlandıran Şevket Çoruhun kadroya geri dönmesinin ardından Oya Okar’ın da diziye döneceğinin açıklanması sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasına girdi. Dizinin kadrosuna ilişkin art arda yaşanan bu gelişmeler, dizinin fanları tarafından büyük bir heyecanla karşılandı.

ŞEVKET ÇORUH DUYURDU

Arka Sokaklar’ın kadrosunda 16 sezon boyunca ‘Mesut Komiser’ karakteri ile izleyenlerin beğenisini kazanan Çoruh, eski partnerinin de kendisine eşlik edeceğini duyurdu. Önceki sezonlarda Oya Okar ile çekilen set fotoğrafını yayınlayan usta oyuncu, "Bu haberi benim vermem lazımdı. Oya Okar geliyor. Çok Mesut oluyoruz" ifadelerini kullandı. Binlerce yorum alan bu haber sonrasında kullanıcılar, “Mekanın sahipleri geri geldi.” ve “Geliyor efsane ikili.” şeklinde yorumlarda bulundu.

RÜZGARI YETTİ, REYTİNGİ İKİYE KATLADI

Öte yandan, Arka Sokaklar’ın dün akşam yayınlanan 672’nci bölümünde Mesut Komiser’in geri döndüğüne dair mesajlar verildi. Hem fragmanlar hem de çıkan haberler üzerine Şevket Çoruh’un geri dönüşünü merakla bekleyen Kanal D izleyicileri, dizinin izlenme oranlarına da etki etti. Dizinin son bölümü en çok izlenen yapımlar arasında yerini aldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin