Sandık Kokusu'nun güzelleri ilgi odağı oldu

Sandık Kokusu dizisiyle yeniden ekranlara dönen Özge Özpirinçci ile Meriç Aral alışveriş merkezinde objektiflere yansıdı. Başarılı oyunculara sevenlerinin de ilgisi yoğun oldu.

Berfin Sengil
04 Mayıs 2024 - 10:50
Magazin

ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ

Ekranların güzel ve başarılı oyuncusu Özge Özpirinçci, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Güzel oyuncu, bir süre burada alışveriş yapıp yeni sezon ürünlerini inceledi. Tarzı ve şıklığı ile sevenlerinin ilgi odağı olan başarılı Özge Özpirinçci, yanına gelen sevenleriyle hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

Kızı Mercan ile vaktinin çoğunu geçirdiğini belirten Özge Özpirinçci, "Setten vakit kalınca alışverişe geldim" açıklamasında bulundu. Şık AVM tarzı ile sevenlerinin beğenisini toplayan güzel oyuncu, güler yüzü ve sempatik tavırlarıyla da dikkat çekti.

MERİÇ ARAL

Sandık Kokusu'nun diğer bir güzel ve başarılı oyuncusu Meriç Aral, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Öğlen saatlerinde tek başına geldiği Zorlu AVM’de bir süre mağazaları dolaşıp yeni sezon ürünlerini inceleyen güzel oyuncu, "Setten fırsat bulup alışverişe çıktım, her şey yolunda alışveriş yapmaya geldim" açıklamasında bulundu.

Güzelliği ve şık AVM tarzı ile sevenlerinin beğenisini toplayan Meriç Aral, yanına gelen sevenlerini de kırmayıp tek tek hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi. Başarılı oyuncunun, güler yüzü ve sempatik tavırları dikkatlerden kaçmazken, doğal ve makyajsız güzelliği ise göz kamaştırdı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin