İlayda Alişan ile Oğulcan Engin birlikte görüntülendi

Bir süredir birlikte olan İlayda Alişan ile Oğulcan Engin çifti önceki gün Bebek'te görüntülendi. Ünlü çift basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet etti.

Berfin Sengil
24 Nisan 2024 - 13:40
Magazin

Birliktelikleri devam eden İlayda Alişan ile Oğulcan Engin, geçtiğimizgün Bebek'te objektiflere yansıdı. Gazetecilerle konuşan çiftten Engin, "İlayda Hanım çok çalışıyor. Görüşememekten şikayetçi oluyor musunuz" sorusuna, "Hiç şikayetçi değilim. İlayda dengeyi iyi ayarlıyor. Ona yardımcı olmaya çalışıyorum. İki defa set ziyaretine gittim. Çok iyi ağırladılar beni" karşılığını verdi.

Oğulcan Engin, "Sevgilinizin oyuncu olmasının avantajı ya da dezavantajı var mı" sorusunu şöyle yanıtladı:

"Oyuncu, avukat vs. gibi bakmıyorum olaya. Duygusal anlamda, güzel bakıyorum."

tv100 Magazin'den yer alan habere göre; İlayda Alişan ise, "Sık sık yurt dışına gidiyoruz. Çok uzun kalamıyoruz set olduğu için. Güzel geçiyor" dedi. Ayrıca sevgilisinin romantik olduğunu da belirtti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin