Viral haberleri

"Tarot"ta diğer korku filmlerindeki klişe karakterler yok! Bir grup gencin Tarot falı okuma kurallarını ihlal etmesiyle lanetli kartlarda hapsolmuş kötülüğü serbest bırakmasını konu alan Tarot filmi, gösterime girdiği ilk günden itibaren sinemaseverlerin yoğun ilgisiyle karşılandı. Tarot kartlarının ve tarot fallarının doğasında korkutuculuğu, gerçekçi karakterlerle ince ince işleyen filmin ortak senaristi ve yönetmenleri Spenser Cohen ve Anna Halberg, film için Angie Banicki adında bir tarot uzmanı ile çalıştıklarını anlatarak, yapım öncesi filmin tarot falına baktırdıklarını söyledi. Filmde gerçekçiliğe çok dikkat ettiklerini aktaran ikili, “Tarot’ta korku filmlerindeki klişe aptal karakterler yok” dedi..

10 Mayıs 2024 14:48

“Baladın” belgeseli Red Bull TV’de yayında!
“Baladın” belgeseli Red Bull TV’de yayında! Red Bull sporcusu Hande Baladın’ın kariyerine odaklanan “Baladın” belgeseli Red Bull TV’de vizyona girdi. A Milli Kadın Voleybol Takımı ve Eczacıbaşı Dynavit’in yıldız oyuncusu Hande Baladın’ın kariyeri ve yoğun temposu içindeki rutinlerine yoğunlaşan belgesel seyircisini bekliyor..

10 Mayıs 2024 12:21

"Tarot" oyuncusu Avantika Vandanapu için fal baktırılmış Korku sineması hayranlarının heyecanla beklediği Tarot filmi seyirciyle buluştu. Bir grup arkadaşın, Tarot falı okumalarının kutsal kuralı olan başkasının destesini asla kullanma kuralını çiğnemeleriyle gelişen olayları konu alan film, seyirciden tam not aldı. Filmin genç oyuncu kadrosundan Avantika Vandapu, projeye nasıl dahil olduğunu anlatırken, Sony Pictures’ın Tarot filmi için kendisine fal baktırdığını açıkladı..

10 Mayıs 2024 11:52

"Kasırgalar" filminin yeni fragmanı yayınlandı 1996 yılında gişe rekorları kıran Kasırga filminin devamı niteliğindeki Kasırgalar /Twisters filminin ikinci fragmanı ve posteri yayınlandı. Felaket filmi severlerin izlemekten keyif alacağı film, eski bir fırtına avcısı olan Kate Cooper’ın çığır açan yeni bir takip sistemini test etmek için sahaya geri dönüşünü konu alıyor. Yapımcılığını Jurassic, Bourne ve Indiana Jones serilerinin yapımcılarının üstlendiği filmin başrollerinde Daisy Edgar-Jones ve Glen Powell’ın yer alıyor. Film, 19 Temmuz’da vizyonda olacak..

10 Mayıs 2024 10:15

10 Mayıs | Bu hafta vizyonda neler var?
10 Mayıs | Bu hafta vizyonda neler var? Paribu Cineverse, sinemaseverleri 10 Mayıs Cuma günü de vizyona girecek yeni filmlerle buluşturuyor. Vizyonda yer alan filmlerin yanı sıra Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık (Kingdom Of The Planet Of The Apes), Süper Ajan Bernard: Görev Mars (Bei Ken xiong 2: Jinpai tegong), Çingene Kızı Zeugma, MAKKA: Cinn-i Azap, Gece Avı (Bloodline Killer), Beyaz Eşya, Süper Köpekler (The Barkers Pursuit of Adventure), Kırmızı Pabuçlar (The Red Shoes: Next Step), Görücü ve Cin Daveti filmleri sinemaseverlerin beğenisine sunuluyor..

10 Mayıs 2024 08:55

"Those About To Die" sadece Prime Video'da! Those About To Die, 19 Temmuz'da dünya genelinde ve seçili Avrupa ülkelerinde sadece Prime Video'da yayınlanacak. Those About To Die konusu ne? Those About To Die oyuncuları kimler? Those About To Die ne zaman yayınlanacak? Those About To Die nerede yayınlanacak?.

09 Mayıs 2024 12:52

25. Sadri Alışık Tiyatro & Sinema Oyuncu Ödülleri adayları açıklandı
25. Sadri Alışık Tiyatro & Sinema Oyuncu Ödülleri adayları açıklandı Türkiye’de tiyatro-sinema dallarında en uzun soluklu ve sadece ‘oyuncu’ ödülleri veren tek organizasyon olan “Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri’nin adayları belli oldu..

09 Mayıs 2024 10:12

Okan'da yılın en'leri 7. kez sahiplerini buldu
Okan'da yılın en'leri 7. kez sahiplerini buldu İstanbul Okan Üniversitesi’nin düzenlediği Okan’da Yılın Enleri Ödülleri Töreni, 8 Mayıs 2024 Çarşamba günü gerçekleştirildi. 12 kategoride ödüllerin sahiplerini bulduğu törende Norm Ender, Zeynep Bastık, Afra Saraçoğlu, Buray, Baran Bölükbaşı ödül alan isimler arasındaydı..

09 Mayıs 2024 09:55

"İki Arada" film seçkisi başlıyor Orta Doğu ve Kuzey Afrika asıllı kadın yönetmenlerin filmleri, Sharjah Film Platformu’nun yurt dışı etkinlikleri kapsamında İstanbul Modern Sinema’da gösteriliyor. 9–19 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek programda 9 filmlik bir seçki sunuluyor..

09 Mayıs 2024 09:52

7. DenizBank İlk Senaryo İlk Film Yarışması’nın jürisi açıklandı
7. DenizBank İlk Senaryo İlk Film Yarışması’nın jürisi açıklandı DenizBank ve Türkiye Sinema Audiovisuel Kültür Vakfı (TÜRSAK) işbirliğiyle düzenlenen 7. DenizBank İlk Senaryo İlk Film Yarışması’nda “Dizi – Mini Dizi Senaryo Yarışması”, “İlk Senaryo Yarışması” ve “Yapım Destek Platformu”na katılan projeleri değerlendirecek jüri üyeleri belli oldu..

08 Mayıs 2024 12:52

"Balina" mayıs ve haziran temsilleriyle sezonu kapatıyor Türkiye’de ilk defa tiyatro sahnesine taşınan, İbrahim Çiçek’in yönetmenliğinde, Enis Arıkan, Şebnem Bozoklu, Yağız Can Konyalı, Helin Kandemir ve Emine Evirgen’in rol aldığı “Balina” oyunu, etkileyici hikayesiyle tiyatroseverler tarafından gördüğü yoğun ilgiyle Mayıs ve Haziran ayında gerçekleştireceği son 8 temsille sezonu kapatacak..

08 Mayıs 2024 12:46

Aslı Özge imzalı
Aslı Özge imzalı "Faruk" ödüle doymuyor Fas’ta gerçekleştirilen 29. Tetouan Akdeniz Film Festivali’nde Aslı Özge’nin yeni filmi "Faruk", En İyi Erkek Oyuncu ve Eleştirmenler Jürisi En İyi Film ödüllerini kazandı..

08 Mayıs 2024 11:06

13-19 Mayıs | Bu hafta Zorlu PSM'de neler var?
13-19 Mayıs | Bu hafta Zorlu PSM'de neler var? Zorlu PSM’de bu hafta tüm sahnelerde tiyatro, müzik ve her yaşa özel gösteriler devam ediyor..

07 Mayıs 2024 15:48

M. Night Shyamalan imzalı “Tuzak”tan ilk poster geldi
M. Night Shyamalan imzalı “Tuzak”tan ilk poster geldi Bir baba ve genç kızının gittikleri bir pop konserinde karanlık ve uğursuz bir olayın merkezinde yaşadıklarını anlatan “Trap / Tuzak” filminin ilk posteri yayınlandı. Ünlü yönetmen M. Night Shyamalan'ın yazıp yönettiği film, ülkemizde 9 Ağustos’ta sinemalarda olacak..

07 Mayıs 2024 15:41

"Yeter Artık" filminin oyuncusuz afişi yayınlandı Yönetmenliğini Murat Kuşçu'nun üstlendiği "Yeter Artık" filminin afişi seyircinin beğenisine sunuldu. Kadına şiddeti konu alan film, 17 Mayıs'ta vizyona girecek. Yeter Artık'ın konusu ne? Yeter Artık oyuncuları kimler? Yeter Artık ne zaman vizyona girecek? Yeter Artık ne anlatıyor?.

07 Mayıs 2024 10:05

İki Dünya Bir Aşk, TLC’de başlıyor
İki Dünya Bir Aşk, TLC’de başlıyor Süper zengin, “W” isimli webtoondan bir karakter olan Kang Chul ile gerçek dünyada bir cerrah olan Oh Yeon Joo arasında geçen aşk, fantastik bir hikayeye dönüşüyor. İki Dünya Bir Aşk, ilk bölümüyle 7 Mayıs Salı 14.00’te TLC’de başlıyor. Kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için ise hafta içi her sabah 08.30’da ve her gece film kuşağından sonra TLC’de ekrana geliyor..

06 Mayıs 2024 10:44

Huysuz Virjin'i oynayacak isim belli oldu
Huysuz Virjin'i oynayacak isim belli oldu Seyfi Dursunoğlu, Barış Manço ve Adile Naşit gibi isimlerin hayatları beyazperdeye yansıtılmayı bekliyor. Huysuz Virjin rolünü ise kimin canlandıracağı açıklandı..

06 Mayıs 2024 09:20

MUBI mayıs seçkisinin öne çıkan filmleri açıklandı
MUBI mayıs seçkisinin öne çıkan filmleri açıklandı Melisa Önel’den merakla beklenen Aniden, Radu Jude’nin çağımızı anlatan sivridilli taşlaması Dünyanın Sonundan Çok da Bir Şey Beklemeyin, Ross Kardeşler imzalı Gasoline Rainbow, Ryûsuke Hamaguchi'nin sinemaseverlere son hediyesi Kötülük Diye Bir Şey Yok, 2023 SİYAD En İyi Belgesel ödüllü Kavur ve çok daha fazlası MUBI izleyicisiyle buluşmayı bekliyor..

03 Mayıs 2024 11:40