Tuba Önder Demircioğlu’nun yeni sergisi ‘Present’ ziyarete açıldı

Tuba Ağacı markası altında yer alan eserleriyle tanınan seramik ve heykel sanatçısı Tuba Önder Demircioğlu’nun 13. kişisel sergisi “Present”, 14 Haziran’a kadar Gama Gallery ev sahipliğinde sanatseverlerle buluşuyor.

Berfin Sengil
20 Mayıs 2024 - 17:25
Viral

30 yılı aşkın süredir porselen ve stoneware malzemelerinden yarattığı eserleri ile dünyanın önde gelen prestijli sanat organizasyonlarında yer alan Tuba Önder Demircioğlu’nun 50 parça eserinin yer aldığı Present sergisi, Gama Gallery ev sahipliğinde sanatseverlerle buluştu.

Sanatçının duygu ve düşüncelerin insan bedenindeki yansımalarından ilham aldığı yeni koleksiyonu Present; mutluluğu, gülmeyi, sevinmeyi ve anı keyifle yaşamayı sembolize ediyor.

Ming porselen ve stoneware çamuru gibi malzemelerle hazırlanan duvar heykellerinin öne çıktığı Present sergisinin yanı sıra Demircioğlu’nun mentorluk yaptığı 25 öğrencinin seramik eserlerinin yer aldığı Black Sergisi de Gama Gallery’de eş zamanlı olarak ziyaret edilebiliyor.

Ziyaretçiler, 42 Maslak’ta 15 Mayıs'ta başlayan ve 14 Haziran’a kadar sürecek olan sergileri keşfederken, aynı zamanda çeşitli söyleşi ve seminerlere de katılma imkânına sahip olacaklar.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin