Neslihan Atagül ikinci kez Amerikan dergi kapağında!

Dünyanın birçok ülkesinden geniş bir hayran kitlesine sahip olan Neslihan Atagül Doğulu, Amerika’nın ‘Hola’ dergisine ikinci kez kapak oldu.

Berfin Sengil
26 Nisan 2024 - 14:19
Magazin

Türkiye’de olduğu kadar dünyanın birçok ülkesinden de geniş bir hayran kitlesine sahip olan başarılı oyuncu Neslihan Atagül Doğulu, geçtiğimiz ay gittiği Miami’de Amerika’nın önemli dergilerinden ‘Hola’ için bir çekim gerçekleştirdi.

İkinci kez ‘Hola’ya kapak olan başarılı oyuncu hakkında ‘Latin Amerika’yı fetheden Türk yapımlarının baş kahramanı’ yorumu yapıldı.

Neslihan Atagül Doğulu ile Miami caddelerinde gerçekleşen çekimin röportajında güzel oyuncu, 8 yaşındayken nasıl oyuncu olmaya karar verip bu yolda nasıl ilerlediğinden gelecek planlarına kadar birçok konuda samimi açıklamalarda bulundu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin