Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz'dan olay karar!

Oyuncular Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz'ın barıştığı iddia edildi. Aytaç Şaşmaz'ın, Baysel'in setine birçok kez çiçek yolladığı ve ziyaretine gittiği de iddialar arasında yer aldı.

Berfin Sengil
06 Mayıs 2024 - 14:43
Magazin

Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz'ın Aralık 2022'de ayrılma kararı alması sevenlerini üzmüş ve ayrılığın nedeni uzun süre magazin gündemindeki yerini korumuştu.

Takvim'de yer alan habere göre; ayrılığın ardından sessiz kalmayı tercih eden çiftten müjdeli haber geldi. Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz'ın yeniden bir araya geldiği ve aşklarına yeni bir şans verdiği öne sürüldü.

Cemre Baysel'in ayrılık sonrası, "Bu konuda konuşmak istemiyorum. Her şey aslında kendi gidişatında gidiyor. Biz de insanız. Böyle bir yolculuk bizimkisi" sözleri ise dikkat çekmişti.

Aytaç Şaşmaz ile Cemre Baysel'in evlilik kararı alması beklenirken gelen ayrılık kararı şaşırtmıştı. Çiftin yeniden bir araya gelmesiyle bir evlilik sürecinin başlayıp başlamayacağı merak edilmeye başladı.

Önceki hafta final yapan Sakla Beni dizisinde oynayan Cemre Baysel'e Aytaç Şaşmaz'dan birçok kez çiçek geldiği, hatta yakışıklı oyuncunun seti ziyaret ettiği de iddia edildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin