Miray Daner'i utandıran soru!

Hudutsuz Sevda'nın başarılı oyuncusu Miray Daner, reklam yüzü olduğu markanın davetinde soruları yanıtladı. Daner'e yöneltilen aşk sorusuna bakın ne yanıt verdi...

Berfin Sengil
19 Nisan 2024 - 14:55
Magazin

Hudutsuz Sevda dizisinde Zeynep karakterine hayat veren Miray Daner bu kez reklam yüzü olduğu markanın Kuruçeşme'de gerçekleşen lansman gecesi için objektiflerin karşısına geçti.

Davet öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Miray Daner, siyah elbisesi ve toplu saçlarıyla dikkatleri üzerine çekti. Daner, 2 saat içerisinde hazırlandığını kaydederken, "Bu sıralar yoğun bir iş tempom var. Güzel bir kıyafet aradık, bulduk ve içime çok sinerek giydim" dedi.

Aşk Sorusu Utandırdı

İşletmeci Oğulcan Engin'den ayrıldıktan sonra Ata Caner Çerçioğlu ile aşk yaşamaya başlayan Miray Daner'e bu konuda da soru yöneltildi.

Basın mensuplarının aşk soruları karşısında utangaç bir tavra bürünen Miray Daner, "Bunları hiç konuşmasak" ifadelerini kullandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin