Gonca Vuslateri: "Artık kendimi tutmak istemiyorum"

Gonca Vuslateri, Etiler'de düzenlediği bebek partisi öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Vuslateri, erik aşermesinden dolayı manavın isyan etmesinden bebeğinin cinsiyetine kadar samimi açıklamalarda bulundu.

Berfin Sengil
19 Nisan 2024 - 13:40
Magazin

İlk bebeğini kucağına almasına sayılı günler kala baby shower düzenleyen oyuncu Gonca Vuslateri, kutlama öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

'Hiçbir Şey Üstüme Olmadı'

Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre; Gonca Vuslateri parti öncesi, "Hiçbir şey üstüme olmadı, o kadar sinirli geldim ki" diye konuştu. "Şişmanladım demiyorum büyüdüm diyorum. Bugün arkadaşımla konuşurken 'Kaç hafta oldu?' dedi. Ben de '35 hafta oldu' dedim. O da, 'Gonca ben 35 haftada doğurdum, sen hayırdır? Baby shower yapıp, bir yerlere mi gideceksin evden çıkıp" diyen Vuslateri kahkahaya boğuldu.

'Manav İsyan Ediyor'

Hamilelik sürecini de değerlendiren Gonca Vuslateri, "Biraz abur cubur yedim. 4 kilo aldım. Kendimi çok tuttum kilo almamak için ama artık tutmak istemiyorum. Tutunca sinir bozukluğu geliyor. Şu anda da erik başladı. Eriğin en pahalı olduğu döneme geldik. 8 tanesi 200 TL. Artık manav isyan ediyor. 'Abla 8 tanesi 250 TL, senin için 200 TL.' Şimdi erik siparişlerim başladı" dedi.

Cinsiyeti Belli Değilmiş

Bebeğinin cinsiyetinin henüz belli olmadığını söyleyen Vuslateri, "Vallahi belli değil. Baktırdık ama ben normalde spor olsun diye evde ameliyatlı operasyon seyrettiğim için kız çocukla erkek çocuğun plasentadaki duruş pozisyonu, her şeyi araştırmış biri olarak benim cin gözlerimden sıkıldığı için doktorlar bir süre sonra 'Benim işime çok burnunu sokuyor' diye söylenmeye başlıyorlar ama gerçekten öğrenmek istedim. Ben daha sabırsızım" ifadelerine yer verdi.

Gonca Vuslateri daha önce yaptığı açıklamada kız bebek beklediklerini ve Selvi Boylum Al Yazmalım filminde Türkan Şoray'ın canlandırdığı karakterden esinlenerek Asya adını koyacaklarını söylemişti. Vuslateri'nin çelişkili açıklamalarının nedeni merak ediliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin