M. Night Shyamalan imzalı “Tuzak” filminin ilk fragmanı yayınlandı

Başrollerinde Josh Hartnett, Ariel Donoghue ve Saleka Shyamalan’ın yer aldığı, ünlü yönetmen M. Night Shyamalan'ın yazıp yönettiği “Trap / Tuzak” filminin ilk resmi fragmanı yayınlandı. Bir baba ve genç kızının gittikleri bir pop konserinde karanlık ve uğursuz bir olayın merkezinde yaşadıklarını anlatan film, ülkemizde 9 Ağustos’ta sinemalarda olacak.

Berfin Sengil
22 Nisan 2024 - 17:55
Viral

Bu dünya ile öteki dünya arasında gidip gelen kahramanların korku ve gerilim öyküleriyle ünlenen, ödüllü yönetmen M. Night Shyamalan imzalı “Tuzak” filminin ilk fragmanı yayınlandı.

Alfred Hitchcock’un yeni nesil varisi olarak gösterilen M. Night Shyamalan'ın yazıp yönettiği film, bir baba ve genç kızının gittikleri bir pop konserinde karanlık ve uğursuz bir olayın merkezinde yaşadıklarını anlatıyor. Başrollerinde Josh Hartnett ve Ariel Donoghue’in yer aldığı filmde, Shyamalan'ın R&B şarkıcısı-söz yazarı kızı Saleka, konserin başrol oyuncusu Lady Raven'ı canlandırıyor. Oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler ise Hayley Mills ve Allison Pill. 

Filmin yapımcılığını Ashwin Rajan, Marc Bienstock ile birlikte M. Night Shyamalan üstleniyor. Başyapımcı ise Steven Schneider.

Call Me by Your Name filminin de görüntü yönetmenliğini yapan Sayombhu Mukdeeprom görüntü yönetmenliğini üstlendiği filmin yapım tasarımcısı Debbie de Villa. Kurgusu Noëmi Preiswerk tarafından yapılan filmin müzikleri Herdĭs Stefănsdŏttir tarafından yapılmış. Müzik sorumlusu Susan Jacobs, kostüm tasarımcısı Caroline Duncan. Oyuncu seçimleri ise Douglas Aibel'a ait. 

Ülkemizdeki dağıtımını TME Films’in üstlendiği Tuzak, 9 Ağustos’ta vizyonda olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin