TRT 1’de yayınlanan, her hafta milyonları ekran başına kilitleyen Teşkilat, dün akşam yüz otuz beşinci bölümüyle ekrana geldi. Dizi Total’de 7.91 izlenme oranı, AB’de 6.58 izlenme oranı ve ABC1’de 8.21 izlenme oranı alarak pazar akşamı ekrana gelen ilk yüz program arasında yine zirvede oldu.
TEŞKİLAT 135. BÖLÜMDE NELER OLDU?
Neslihan, Altay’ı korumak için Selen’i vurdu. Selen hastanede tedavi altındayken Sofya’nın ölmediği ve İstanbul’da olduğunu bilgisine ulaşıldı. Ekip derhal Sofya’nın yakalanması için harekete geçti. Sofya da Kate’i kaçırarak hem kardeşinin intikamını almak hem de kendi hayatını korumak istedi. Ama Teşkilat’ın elinden kaçamadı. Sorguya alınan Sofya’nın konuşmayacağını anlayan Neslihan ve Altay, onu Kraliçe’ye ulaşmak için kullanmaya karar verdi ve serbest bıraktı. Ekip bir yandan da onu adım adım takibe başladı.
Kate ise Sofya’nın kendisini tuttuğu mekândan kaçmayı başardı. Altay mekâna girdiğinde Kate çoktan oradan ayrılmıştı. Mekânda ele geçirilen şişelerden birinde hastanede yaşam mücadelesi veren Selen’in ihtiyacı olan panzehir olduğu ortaya çıktı. Bu bilgi üstüne Neslihan ve Altay panzehri Selen’e ulaştırmak için yola çıktı.
Hamdi, Akif Başkan’la yaptığı anlaşmanın detaylarını Korkut’la paylaşmadan onunla birlikte harekete etmeye başladı. Sıradaki görevleri için Ejder’in hem itibarını hem de maddi gücünü elinden almak için harekete geçtiler.
Kate deşifre olma korkusuyla Selen’in öldürülmesi emrini verdi. Selen için hastanede olan Altay ve Neslihan, Kate’in adamlarının saldırısıyla karşı karşıya kaldı. Çatışma sırasında panzehri düşüren Neslihan bir an evvel ilacı alıp Selen’e ulaştırmak isterken kendi hayatını büyük bir tehlikeye attı.
Akif Başkan, Sofya’nın takip edilmesiyle ilgili Korkut’a talimat verdi. Sofya, Kate’le buluşmak için mekâna gitti ama Kate onu öldürdü. Sofya’nın saldırıya uğradığını gören Korkut, Kraliçe’yi kaçmadan yakalamak için hızla peşine düştü.
‘Teşkilat Altay’dan Tuna’ya’ yüz otuz altıncı bölümüyle 16 Mart Pazar günü saat 20.00’de TRT 1’de…