Sihirli Annem dizisinde yer aldığı karakter ile ekranların sevilen yüzü olan Defne Joy Foster‘ın ani ölümü sevenlerini sarsmıştı.
Defne Joy Foster, Kadıköy Caddebostan’da Ahmet Altan‘ın oğlu Kerem Altan’ın evinde 2 Şubat 2011‘de ölü olarak bulunmuştu. Ölüm haberi ile yasa boğarken oğlu Can’ın minik halleri yürekleri burkmuştu. Defne Joy Foster hayatını kaybettiğinde 2 yaşında olan Can Kılıç’ın son halini babası İlker Yasin Solmaz sosyal medya hesabında paylaştı. 16 yaşında olan Can annesine olan benzerliği ise gündem oldu.
Defne Joy Foster’ın vefatının ardından eşi İlker Yasin Solmaz, “Çocuğum çok küçük, onun anne sevgisine ihtiyacı var” diyerek anaokulu müdürü Beyza Dankal’la evlenmişti. Beyza Dankal ile mutlu bir evlilik sürdüren Solmaz, oğlu Can’ı da yanına almıştı.