“Yılbaşı gecesini karla kaplı bir yerde, belki de dağların zirvesinde, en sevdiklerimle birlikte bir kar tatilinde geçirmeyi seviyorum” açıklamasında bulunan Zeynep Tosun unutamadığı ve kendinde iz bırakan yılbaşını MAG okurları için şu sözlerle anlattı: “Bir Bodrum yılbaşımız var, ne siz sorun ne ben söyleyeyim! Bu yıl, yakın dostlarımız ve çocuklarıyla birlikte bir kayak merkezine gitmeyi düşünüyoruz.”
İyiliğin Varlığını Hatırlamak Önemli
2024’e dair mesajını da paylaşan Zeynep Tosun sözlerini şöyle noktaladı:
“Dünya ve yaşam, hem muhteşem bir deneyim sunuyor hem de zaman zaman zorlayıcı olabiliyor. Özellikle de son yıllarda ve son aylarda insanlık olarak zorlu süreçlerden geçiyoruz; ancak, bu dönemde bile kötülüğün varlığına rağmen iyiliğin de var olduğunu hatırlamak önemli.
Bu sene umut ve yardımın öne çıkacağı bir yıl olması dileğiyle; elimizden geldiğince yardım etmeliyiz. İnsanlara, hayvanlara ve gezegenimize yardım etmek, birbirimize yardım eli uzatmak gereklidir. İyilik, biriktikçe büyüyen ve yayılan bir kavramdır; ne kadar çok iyilik yapılırsa, o kadar büyüyerek geri döner. Bu nedenle, yardıma ihtiyacı olanları asla geri çevirmemeli ve iyiliği yaymalıyız. İyiliğin çoğalması ve büyümesi dileğiyle.”