Yorgos Lanthimos'un yeni filminin detayları açıklandı

Emma Stone ve Jesse Plemons'un başrolünü paylaşacağı Yorgos Lanthimos imzalı film, 'Save The Green Planet'ten uyarlandı. İşte Yorgos Lanthimos'un yeni filminin adı...

Berfin Sengil
26 Haziran 2024 - 15:50
Viral

Yönetmen Yorgos Lanthimos, Emma Stone ve Jesse Plemons'u yeni filminde buluşturmaya hazırlanıyor.

Filmin Adı ve Vizyon Tarihi Belli Oldu

Focus Properties, Joon-hwan'ın 2003 yapımı Güney Kore yapımı Save The Green Planet filminden uyarlanacak olan filmin resmi adının Bugonia olacağını duyurdu. Bugonia, 7 Kasım 2025'te vizyona girecek.

Beyazperde'de yer alan habere göre; karakomedi unsurlarının yer aldığı filmde komplo takıntılı iki genç adam, büyük bir şirketin güçlü CEO'sunu kaçırır ve onun dünya gezegenini yok etmeye niyetli bir uzaylı olduğuna inanır.

Bugonia, Stone ve Lanthimos'u The Favorite ve Poor Things'in ardından yeniden bir araya getiriyor. Ayrıca ikili, Kinds of Kindness'te son olarak birlikteydi ve filmde Plemons, performansıyla Cannes'da 'En İyi Erkek Oyuncu' ödülünü kazandı.

Bugonia filminin senaryosunu Will Tracy (The Menu) kaleme aldı. Lanthimos, Ed Guiney, Andrew Lowe, Ari Aster, Lars Knudsen, Miky Lee ve Jerry Kyoungboum Ko filmin yapımcılığını üstlenecek. Universal Pictures ise filmin uluslararası dağıtımını yapacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin