Yılın merakla beklenen komedi filmi "La Hayde Maske"nin fragmanı yayınlandı!

Dünyaca ünlü La Casa de Papel dizisinden ilham alarak bir soygun gerçekleştirmeyi planlayan mahalle esnafının maceralarını konu alan “La Hayde Maske” filminin fragmanı ve afişi paylaşıldı. Pandemi döneminde çekimlerine başlamasıyla birlikte sosyal medyada gündem olan Türk komedi filmi “La Hayde Maske”, 28 Haziran’da vizyonda olacak. La Hayde Maske ne anlatıyor? La Hayde Maske oyuncuları kimler? La Hayde Maske ne zaman vizyona girecek?

Berfin Sengil
24 Nisan 2024 - 12:49
Kültür Sanat

Pandemi dönemine farklı bir bakış açısıyla yaklaşan Türk komedi yapımı, dünyaca ünlü La Casa de Papel dizisinden ilham alarak bir soygun gerçekleştirmeyi planlayan mahalle esnafının maceralarını konu alıyor. 

Yönetmenliğini Sefa Özçelik’in yaptığı ve başrollerinde Ayhan Taş ve Burak Satıbolun yer aldığı filmin oyuncu kadrosunda Nuri Alço, Tuğba Özay, Hüseyin Elmalıpınar, Koray Ergun, Belkıs Akçıl, Serhat Bahadır ve Berke Yüksel gibi isimler bulunuyor. Geniş oyuncu kadrosunun yanı sıra Bülent Mert, Emin Yalçın, Hüseyin Kâğıt ve Ertan Erşan gibi sosyal medya fenomenleri ve konuk sanatçılar da yer alıyor.

La Hayde Maske Hakkında

Dünya’da salgın olayları hâkimdir. Pandemi ilan edilmiştir ve hiçbir yerde maske bulunmamaktadır. Üstelik bazı fabrikalar stokçuluk yapmaktadır. Mahalle sakini Rahmi, La Casa De Papel ’den çok etkilenerek, mahalle esnaflarından oluşan 9 kişilik amatör bir ekip kurar ve maske fabrikasını soymaya karar verir.  Fakat işler hesapladıkları gibi gitmeyecektir…

Yapımcılığını SineLine Film Yapım’ın üstlendiği ve TME Films tarafından dağıtımı yapılacak, “La Hayde Maske”, 28 Haziran’da vizyonda olacak.

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin