Yalan 5. Bölümde ihaneti öğrenen Melike'nin dünyası yıkıldı! Berrin, Melike'ye her şeyi itiraf etti!

İnci Taneleri ve Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu gibi kaliteli yapımları izleyici ile buluşturan Kanal D, yeni yapımı Yalan'ın 5. bölümüyle ekrana geldi. Peki Yalan 5. bölümde neler oldu? Yalan 6. bölüm fragman yayınlandı mı? Yalan 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yalan dizisi uyarlama mı? Yalan Melike kimdir? Aslıhan Güner kimdir? Yalan Kadir kimdir? Feyyaz Duman kimdir? Yalan Duru kimdir? Eylül Tumbar kimdir? İşte detaylar! Yalan'ın Hülya'sı Yeşim Ceren Bozoğlu kimdir? Yalan dizisi nerede çekiliyor? Yalan reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
02 Temmuz 2024 - 09:05
Kültür Sanat

Kanal D’nin, yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkmaya devam eden dizisi Yalan, yaz akşamlarının vazgeçilmezi oldu. Dizinin son bölümü, reytinglerde zirveye çıkarken total grupta birinciliği kaptırmadı.

Kanal D’nin, yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkmaya devam eden dizisi Yalan, yaz akşamlarının vazgeçilmezi oldu. Dizinin son bölümü, reytinglerde zirveye çıkarken Total grupta birinciliği kaptırmadı. Yalan, AB ve ABC1 kategorilerinde de günün en çok izlenen dizisi olmayı başardı.

YALAN 5. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Her pazartesi yeni bölümleri ile ekrana gelen Yalan, 5’inci bölümü ile seyirci karşısına çıktı. Melike’nin adım adım gerçeklerin peşine düştüğü bölümün final sahnesinde nefesler tutuldu. Eşinin ihaneti ile sarsılan ve mezarlığa giden Melike, Berrin’i bir bebek mezarının önünde görünce şoke oldu. Melike’yi karşısında gören Berrin ise daha fazla dayanamayarak ona tüm gerçekleri itiraf etti. Kızını para karşılığında Berrin’e satan kişinin ablası olduğunu öğrenen Melike, ne yapacağını düşünmeye başladı.

Ablası Hülya ile konuşan Melike, Duru ve Hazal’ın hastanede karışmış olabileceğini söyledi. Hülya ile Melike’nin konuşmalarını duyan Hazal ise Melike’ye tepki gösterdi ve evden ayrıldı. Kadir, Melike’den Seher yüzünden özür dilemek için iş yerine gittiğinde onun endişeli olduğunu görünce sebebini sordu. Melike, hastane kayıtları için Kadir’den yardım istedi. Melike, Duru’nun getirdiği hastane raporunu Kadir’e gösterdi. Kadir de Hazal’ın operasyon geçirdiği hastanede Duru Aksoy ile ilgili hiçbir kaydın bulunmadığını Melike’ye söyledi.

Yaz sezonunun en başarılı yapımlarından olan Yalan, heyecan dolu bölümü ile zirvede yer aldı. Total kategoride 4.05 reyting ve yüzde 15,13 izlenme payı alarak pazartesinin galibi olan Yalan, AB ve ABC1 kategorilerinde de üst sıralarda yer alarak günün en çok izlenen dizisi olmayı başardı.

Yalan, heyecan dolu yeni bölümleriyle yaz boyunca her pazartesi Kanal D’de ekrana gelecek.

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin