Yabani sezon finalinde Alaz, Asi'nin bebeğini istemedi! Serhan sırtından vuruldu!

NOW ekranlarında başrollerinde Simay Barlas ve Halit Özgür Sarı'nın yer aldığı Yabani dizisi sezon finaliyle ekrana geldi. Peki Yabani sezon finalinde neler yaşandı? Yabani 2. sezonda neler olacak? Yabani 2. sezon fragmanı yayınlandı mı? Yabani dizisinde kimler rol alıyor? Yabani dizisinin konusu ne? Yabani dizisi nerede çekiliyor? Yabani dizisi reytinglerde kaçıncı oldu? Simay Barlas kimdir? Halit Özgür Sarı kimdir?

Volkan Usta
02 Haziran 2024 - 09:05
Kültür Sanat

Yapımını NTC Medya, yapımcılığını Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği sezonun iddialı dizisi Yabani sezon finali bölümüyle ekrana geldi. İşte detaylar!

YABANİ SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Ece’nin kaybından sonra kimse kendisinden beklenen tepkileri vermez. Yaman dışında... Yaman, Şebnem’in onlara bıraktığı masum canın kendisi gibi ailesiz büyümesini istemez.

Rüya, Alaz ve Çağla, üçünün de kardeşidir yeni doğan bebek. Fakat yaşanan trajedinin boyutu o kadar büyüktür ki herkes ayrı taraflara savrulmaktadır. Ve bir kez daha ana babaların günahlarının bedeli, suçsuz bir çocuğun sınavı olacaktır.

Serhan’ın hala firari olması, Neslihan’ı daha yasını bile tutamadan diğer çocuklarına karşı aşırı korumacı davranmaya mecbur kılar. Asi ise Alaz’la kendisine aydınlık yarınların kilidini açabilecek gelişmelerin içindedir.

Fakat önce Alaz’ın zihninde Serhan’dan artakalan karanlığı aşması şarttır. İki aşık, hayatlarında dönüm noktası olacak bir kararın eşiğine gelmiştir.

Serhan artık bir oğlu daha olduğunu öğrendiğinde, onu da kaçırmak için hareket geçer. Yaman ve Neslihan, sinsice çok yakınlarında dolaşan yılanı fark ettiklerinde, zehrine gafil avlanırlar.

Sevdiklerinin mutlu bir geleceğe yol alabilmesi uğruna, hayatlarını zindan eden bu şeytanla son kez hesaplaşmak zorundadırlar. 

Yabani yeni sezonda da her Cumartesi Saat 20.00’de NOW’da!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin