Viral haberleri

Fly Me To The Moon- Beni Ay’a Uçur’un yeni posteri yayınlandı
Fly Me To The Moon- Beni Ay’a Uçur’un yeni posteri yayınlandı Başrollerini Scarlett Johansson ve Channing Tatum'un paylaştığı romantik komedi Fly Me To The Moon- Beni Ay’a Uçur’un yeni posteri yayınlandı. Scarlett Johansson’ın hem başrolünü hem de yapımcılığını üstlendiği film 12 Temmuz'da vizyona girecek..

17 Mayıs 2024 15:01

Yasemin Şefik New York'ta güldürecek
Yasemin Şefik New York'ta güldürecek Komedyen Yasemin Şefik, New York'taki seyircisiyle buluşmak için gün sayıyor..

17 Mayıs 2024 13:10

17 Mayıs | Bu hafta vizyonda neler var?
17 Mayıs | Bu hafta vizyonda neler var? Birbirinden farklı filmlere ev sahipliği yapan Paribu Cineverse, sinemaseverleri 17 Mayıs Cuma günü vizyona girecek yeni filmlerle buluşturuyor. Vizyonda yer alan filmlerin yanı sıra Hayali Arkadaşlar (Imaginary Friends), Ziyaretçiler Bölüm 1 (The Strangers: Chapter 1), Alem-i Cin 5, Tombul Mombul Takımı: Sırt Sırta (Combat Wombat: Back 2 Back), Becky’nin Gazabı (The Wrath of Becky), Üç Silahşörler: D’Artagnan (The Three Musketeers: D'Artagnan), Dünya Malı - Eksi Bir, Eclipse, Birader (Shaqow), Yeter Artık ve Yurt filmleri sinemaseverlerin beğenisine sunuluyor..

17 Mayıs 2024 09:00

Netflix, Back in Action'dan ilk görselleri paylaştı
Netflix, Back in Action'dan ilk görselleri paylaştı Jamie Foxx ve Cameron Diaz, aksiyon dolu bir maceraya atılmak için bir araya geliyor. Netflix, 15 Kasım'da yayınlanacak Back in Action'dan ilk görselleri seyircinin beğenisine sundu..

16 Mayıs 2024 12:10

Amazon yeni yapımlarını duyurdu
Amazon yeni yapımlarını duyurdu Amazon, New York’ta gerçekleşen Upfronts etkinliğinde birçok yeni yapımın duyurusunu gerçekleştirdi..

16 Mayıs 2024 12:00

Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri'nde Türker İnanoğlu unutulmadı
Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri'nde Türker İnanoğlu unutulmadı Türkiye’de tiyatro-sinema dallarında en uzun soluklu ve sadece ‘oyuncu’ ödülleri veren tek organizasyon olan Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri, 4 Haziran Salı akşamı sahiplerini bulacak. Aynı akşam Türk sinemasının iki emekçisi İhsan Gedik ve Mehmet Uğur’a, ilk kez verilecek olan Türker İnanoğlu Vefa Ödülü takdim edilecek..

16 Mayıs 2024 11:41

Gupse Özay'ın ardından o ünlü isim de Ters Yüz 2'de!
Gupse Özay'ın ardından o ünlü isim de Ters Yüz 2'de! Inside Out (Ters Yüz) isimli animasyonun devam filmi seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. 14 Haziran'da vizyona girmesi beklenen filme Gupse Özay'ın sesiyle katkı sunacağı öğrenilmişti. Kaygı karakterini seslendirecek ünlü isim de belli oldu..

15 Mayıs 2024 12:00

Üniversite kampüslerinde açık hava sinema keyfi başlıyor
Üniversite kampüslerinde açık hava sinema keyfi başlıyor Türkiye’nin süper içerik platformu TV+, mayıs ayı boyunca üniversite kampüslerine açık hava sinema keyfini taşıyor. TV+, 15-23 Mayıs tarihleri arasında Antalya, İzmir, Adana, Gaziantep ve Eskişehir’de son dönemin en çok konuşulan filmlerinden “The Holdovers”ı üniversitelilerle buluşturuyor..

15 Mayıs 2024 11:22

House of The Dragon'un ikinci sezon fragmanı yayınlandı
House of The Dragon'un ikinci sezon fragmanı yayınlandı BluTV, yeni sezonu merakla beklenen House of The Dragon’u resmi fragmanını yayınlandı. House of The Dragon yeni sezonda neler olacak? House of The Dragon son sezon neler yaşandı? House of The Dragon konusu ne? House of The Dragon ne zaman yayınlanacak? House of The Dragon ikinci sezon yayınlandı mı?.

15 Mayıs 2024 10:36

Massive Attack Türkiye'ye geliyor
Massive Attack Türkiye'ye geliyor Efsane İngiliz grup Massive Attack, BKM ve Pozitif organizasyonuyla 23 Temmuz'da Bonus Park Orman, İstanbul'a geliyor. Biletleri satışa çıktı..

15 Mayıs 2024 09:00

12. Engelsiz Filmler Festivali'nin etkinlik programı belli oldu
12. Engelsiz Filmler Festivali'nin etkinlik programı belli oldu 7 başlıkta 41 filmi izleyici ile buluşturmaya hazırlanan Engelsiz Filmler Festivali; animasyon atölyesi, özel gösterim ve söyleşilerle dolu bir programla 7 - 13 Haziran tarihleri arasında Ankara’da gerçekleşecek..

14 Mayıs 2024 17:58

Prime Video, The Lord of the Rings: The Rings of Power'ın ikinci sezon tanıtımını paylaştı
Prime Video, The Lord of the Rings: The Rings of Power'ın ikinci sezon tanıtımını paylaştı Prime Video'nun The Lord of the Rings: The Rings of Power isimli dizisinin ikinci sezon resmi tanıtım fragmanı ve görselleri seyircinin beğenisine sunuldu. Dizinin ikinci sezonu 29 Ağustos 2024'te Prime Video'da gösterime girecek. Yeni sezon, J.R.R. Tolkien'in efsanevi kötü karakteri Sauron'un Orta Dünya'nın ikinci çağını karanlığa sürüklemesini gözler önüne seriyor..

14 Mayıs 2024 17:45

Hakan Emre Ünal ve Müfit Kayacan, Sahne Tozu Yutanlar'a konuk oldu
Hakan Emre Ünal ve Müfit Kayacan, Sahne Tozu Yutanlar'a konuk oldu Zorlu PSM’nin sahne heyecanını paylaşan özel isimleri bir araya getirdiği YouTube serisi “Sahne Tozu Yutanlar” Zorlu PSM YouTube kanalında yeni bölümleriyle devam ediyor. “Sahne Tozu Yutanlar” bu hafta, Melisa Sözen, Ülkü Duru ve Müfit Kayacan'ın oynadığı sezonun en sevilen oyunlarından “Aile Yalanları” oyununun yönetmeni Hakan Emre Ünal ve deneyimli oyuncu Müfit Kayacan’ı bir araya getiriyor. Keyifli sohbet Zorlu PSM YouTube kanalındayken Aile Yalanları sezonun son iki oyunuyla 29 Mayıs akşamı Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde..

14 Mayıs 2024 14:56

Chris Pratt, Garfield’e nasıl hazırlandığını anlattı: 6 ay boyunca miyavladım!
Chris Pratt, Garfield’e nasıl hazırlandığını anlattı: 6 ay boyunca miyavladım! Karikatürist Jim Davis tarafından 1978 yılında yaratılan, pazartesi günlerinden nefret etmesi ve lazanyaya olan sevgisiyle akıllarda kalan uyuşuk kedi Garfield, 31 Mayıs’ta seyirciyle buluşuyor. Bu kez vahşi bir dış mekân macerası yaşayacak olan Garfield’i orijinal dilinde ünlü oyuncu Chris Pratt seslendiriyor. Uzay Yolcuları, Galaksinin Koruyucuları ve Jurassic World gibi filmleriyle tanınan Pratt, Garfield’a nasıl hazırlandığını anlattı..

14 Mayıs 2024 14:48

"Gözcüler" filminin yeni posteri yayınlandı 2024’ün en çok beklenen korku filmlerinden Gözcüler (The Watchers)in yeni posteri yayınlandı. İrlanda'nın batısındaki geniş ve el değmemiş bir ormanda mahsur kalan Mina’nın başından geçen gizemli olayları konu alan filmin yapımcılığını korku ustası M. Night Shyamalan üstleniyor. Shyamalan’ın kızı Ishana Night Shyamalan'ın yazıp yönettiği ve Dakota Fanning‘in başrolünde yer aldığı Gözcüler, 7 Haziran’da vizyonda olacak..

14 Mayıs 2024 13:54

Endless Art yeni haftada da seyircisini bekliyor
Endless Art yeni haftada da seyircisini bekliyor İstanbul'un kültür ve sanat merkezi Taksim'de faaliyet gösteren Endless Art Taksim, mayıs ayının ikinci haftasında da dopdolu etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor..

14 Mayıs 2024 11:21

Türk tiyatrosunun duayen isimlerinden Ayten Gökçer hayatını kaybetti!
Türk tiyatrosunun duayen isimlerinden Ayten Gökçer hayatını kaybetti! Tiyatro ve sinemanın usta isimlerinden Ayten Gökçer, 84 yaşında yaşamını yitirdi. Gökçer'in cenazesi 15 Mayıs Çarşamba günü öğle namazının ardından İstanbul'da Zincirlikuyu Mezarlığı'na eşi Cüneyt Gökçer'in yanına defnedilecek. Ayten Gökçer neden vefat etti Ayten Gökçer'in sağlık durumu nasıldı Ayten Gökçer'in hastalığı neydi? Ayten Gökçer'in cenaze töreni ne zaman? Ayten Gökçer kimdir?.

14 Mayıs 2024 10:24

"Askerin Öyküsü" 20 Mayıs'ta CRR'de! 20. yüzyılın etkili müzik insanlarından besteci, piyanist ve orkestra şefi Igor Stravinski'nin, okunması, oynanması ve dans edilmesi amacıyla bestelediği “Bir Askerin Öyküsü”, 20 Mayıs Pazartesi akşamı, “Askerin Öyküsü” isimli performansla İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Cemal Reşit Rey (CRR) Konser Salonu’nda sanatseverlerle buluşacak..

14 Mayıs 2024 09:20