Usta isimleri buluşturan "Dünya Malı Eksi Bir" 17 Mayıs'ta vizyona giriyor!

Yönetmenliğini Uygur Akkaya’nın yaptığı; başrollerini Berk Hakman, Erkan Köse, Asena Tuğal, Serhat Özcan, Turgay Tanülkü, Altan Erkekli ve Uğur Yücel’in paylaştığı 3 filmlik seriden oluşan “Dünya Malı” filminin ilki “Eksi Bir” 17 Mayıs’ta vizyona girmeye hazırlanıyor. Dünya Malı Eksi Bir'in konusu ne? Dünya Malı Eksi Bir oyuncuları kimler? Dünya Malı Eksi Bir ne zaman vizyona girecek? Dünya Malı Eksi Bir uyarlama mı?

Berfin Sengil
03 Mayıs 2024 - 12:32
Kültür Sanat

Jenerik şarkısı Hande Yener tarafından hazırlanan, Mehmet Erdem’in konuk sanatçı olarak yer aldığı Dünya Malı Eksi Bir filminin yapımcılığını ise Erman Biçer, Uygur Akkaya ve Erkan Biçer üstleniyor.

Macera, suç, komedi, duygusal ve sıra dışı temalı Dünya Malı Eksi Bir filminin senaristleri arasında Galaxy Yazarları Salih Tahir, Korkut Soylu, Erkan Köse, Uygur Akkaya, Erman Biçer ve Tolga Mert yer alıyor. 

Dev Kadrolu, Macera Dolu Bir Film

Hırslı ve gözü pek bir genç olan Vural, ustası Suphi ve kumarhane patronu Haluk’un ve diğer karakterlerin yaşadığı hikayeleri anlatan film, 17 Mayıs’ta vizyonda olacak. Filmde Vural, ustası Suphi hapse girdikten sonra kumarhane patronu Haluk’un yanında çalışmaya başlar. Fakat vicdanı rahat değildir, zira ustasına tuzak kurup hapse yollayan şimdiki patronu Haluk’tan başkası değildir. Vicdanı ağır basan Vural, ustasının intikamını almak için fırsat kolluyor ve filmin hikayesi de bu şekilde başlamış olur.  

17 Mayıs’ta izleyicilerle buluşacak olan Dünya Malı Eksi Bir, etkileyici olaylarla izleyicileri filmin içine çekmeyi hedefliyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin