Uraz Kaygılaroğlu'nun o sahnesine Celil Nalçakan'dan karşılık!

Tiyatro provaları sırasında erkek rol arkadaşıyla öpüşmesi sosyal medyada gündem olan Uraz Kaygılaroğlu hakkında Celil Nalçakan'a soru yöneltildi. Nalçakan, Kadir İnanır'ı örnek göstererek yanıtladı.

Berfin Sengil
01 Temmuz 2024 - 16:15
Magazin

Aşık Shakespeare oyununun provasına Uraz Kaygılaroğlu, erkek rol arkadaşı ile öpüştü. O anların sosyal medyada yayılması ile oyuncuya çok sayıda tepki geldi.

Muhabirler ise bu durumdan yola çıkarak erkek oyunculara, "Uraz Kaygılaroğlu gibi rol gereği bir erkekle öpüşür müsünüz" sorusunu sormaya başladı.

Kadir İnanır ile Karşılık Verdi

Ünlü oyuncu Celil Nalçakan'a da, "Uraz Kaygılaroğlu gibi rol gereği bir erkekle öpüşür müsünüz" sorusu soruldu.

Celil Nalçakan'dan, "Uraz’ın çok iyi oynadığına eminim. Ben o kadar iyi oyuncu değilim. İkincisi attığın taş ürküttüğün kurbağa değerse neden olmasın. Kadir (İnanır) Abi de bu hayatta Pamuk Prenses kostümü giymişti" şeklinde şaşırtan bir karşılık geldi.

Kadir İnanır, 2001 yapımı Sinan Çetin imzalı Komiser Şekspir isimli yapımda 'Pamuk Prenses' kılığında seyirci karşısına çıkmıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin