Ünlü isimler alışveriş turunda!

Nur Fettahoğlu'ndan Hamdi Alkan'a pek çok ünlü isim alışveriş merkezinde objektiflere yakalandı.

Berfin Sengil
29 Haziran 2024 - 11:10
Magazin

HAMDİ ALKAN

Ünlü yönetmen ve oyuncu Hamdi Alkan, önceki gün İstinyePark’ta görüntülendi. İş toplantısına gelen Alkan, yaklaşık 3 saat boyunca bir mekanda toplantı yaptı. Yeni sezonda çok yoğun bir tempoda çalışacağını söyleyen Hamdi Alkan, yaz boyu yarattığı boşluklarda da tatil yapacağını dile getirdi. Toplantı sonrası hızlı bir AVM turu da yapan ünlü isim yeni sezon ürünlerini inceleyip alışveriş yapmayı da ihmal etmedi.

NUR FETTAHOĞLU

Güzel oyuncu Nur Fettahoğlu, kızı Elisa ile İstinyePark AVM’de görüntülendi. Kız kıza alışverişe geldiklerini söyleyen Fettahoğlu, doğal ve samimi halleriyle dikkat çekti. Tatil alışverişine gelen oyuncu, “Biz tatil sezonunu yeni açıyoruz. Eksikleri tamamlamaya geldik. Biraz alışveriş yapıp bavul hazırlamaya gideceğim. Bütün yazı tatil yaparak geçirmeyi planlıyoruz. Yeni sezona tamamen dinlenmiş olarak başlamak istiyorum” dedi.

SELİM SOYDAN

Eski futbolcu ve yorumcu Selim Soydan, önceki gün İstinyePark AVM’de objektiflere yansıdı. Eşi Hülya Koçyiğit’e hediye bakmaya geldiğini söyleyen Soydan, uzun bir süre mağazaları dolaştı. Muhabirlerin fotoğraf isteğini kırmayan ünlü isim, “Eşim Hülya’ya hediye almak istedim. Beğendiği bir gözlük vardı. Onu aldım” dedi.

ATAKAN ARSLAN

Survivor yarışmacısı Avatar Atakan, eşi Serap Korkmaz ve çocukları ile birlikte İstinyePark’ta görüntülendi. Ailesini çok özlediğini söyleyen Avatar Atakan, yarışmadayken en çok ailesini özlediği için zorluk çektiğini söyledi. Eylül’e kadar tatil yapacağını dile getiren ünlü isim, “Yarışma zor ama biz zoru severiz. Ailem herşeyim. Onları çok özledim. Olabildiğince birlikte zaman geçiriyoruz” dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin