Umut Evirgen'den boşanma açıklaması!

Oyuncu Alina Boz ile işletmeci Umut Evirgen'in boşanacakları iddia edilmişti. Tereddüt Çizgisi filminin galasında basın mensuplarıyla sohbet eden Evirgen, bu iddialara bakın ne yanıt verdi...

Berfin Sengil
03 Mayıs 2024 - 15:28
Magazin

Tûba Büyüküstün, Melisa Şenolsun ve Serenay Sarıkaya ile ilişkileriyle tanınan işletmeci Umut Evirgen, geçtiğimiz yıl sürpriz bir şekilde oyuncu Alina Boz ile nikah masasına oturmuştu. Yakın zamanda 'boşanacakları' iddia edilen çiftten Evirgen konuyla ilgili açıklama yaptı.

'Benim Bir Kocam Var'

Önceki akşam Selman Nacar'ın Tereddüt Çizgisi filminin galasına katılan ünlü çift basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Alina Boz evlilikleri hakkında, "Her şey yolunda. Evlilik çok iyi gidiyor. Sizden ricam var; beni artık ne olur tek çekmeyin, benim bir kocam var. Onunla çekerseniz sevinirim" diye konuştu.

'Bu Tür Haberlere İtibar Edilmesin'

Milliyet'te yer alan habere göre; Umut Evirgen ise boşanma iddialarına tepki göstererek, "Arkadaşlar kim olduğunu bilmiyorum ama internette saçmasapan haberler dolaşıyor. 'Umut ve Alina boşanıyor! Bu evlilik yürümez' gibi saçmasapan... Böyle haberlerin aslı yok, biz çok mutluyuz. Bu tür haberlere itibar edilmesin, görünce canım sıkılıyor" ifadelerini kullandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin