TOD’un iddialı yeni dizisi "Zamanın Kapıları" sete çıktı! Birkan Sokullu ve Esra Bilgiç'li dizi ne zaman yayınlanacak?

Esra Bilgiç ve Birkan Sokullu'nun başrolünde yer aldığı Zamanın Kapıları dizisinin çekimleri başladı. TOD'un yeni dizisi ne zaman yayınlanacak? Zamanın Kapıları konusu ne? Zamanın Kapıları'nda kimler oynuyor? Zamanın Kapıları uyarlama mı? Zamanın Kapıları ne zaman yayınlanacak?

Berfin Sengil
24 Nisan 2024 - 11:15
Kültür Sanat

Yapımcılığını Medyapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Yunus Ozan Korkut’un oturduğu, senaryosunu Büşra Cebeci’nin kaleme aldığı, güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici hikâyesiyle yakında TOD’da izleyiciyle buluşmaya hazırlanan TOD ORIGINALS dizisi “Zamanın Kapıları”nın çekimleri başladı.

Dijital platform TOD’da yayınlanacak ve her bölüm izleyiciye merak unsuru yüksek bir hikâye sunacak olan dizinin kadrosunda Birkan Sokullu, Esra Bilgiç, Cem Bender, Erkan Can, İbrahim Selim, Alper Saldıran, Selen Uçer, Elçin Afacan, Naz Çağla Irmak, Engin Yüksel, Enes Külahçı ve Elçin Zehra İrem gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

Tam bir bilgisayar dehası olan Sinan’ın (Birkan Sokullu) sahip olduğu olanaklara rağmen, mümkün olduğunca insanlarla iletişim kurmadan, asosyal bir hayat sürerken Türkiye'nin en büyük iş insanlarından birinin ilgi çekici güzellikteki kızı Nevra (Esra Bilgiç) ile yolları kesişince geçmişin kapıları bir bir açılır. Ortaya dökülen sırlarla Nevra da kendi gerçekliğiyle buluşur. Birlikte köklerine doğru, gerilim dolu bir yolculuğa çıkarlar. Yaşayacakları yüzleşme ve tutkulu aşk beraberinde birçok felaketi ve ölümü getirecektir…

Ayşe Övür’ün “Zamanın Kapıları: İstanbul’un Öteki Yüzü” adlı kitabından uyarlanan ‘Zamanın Kapıları dizisinin güçlü oyuncu kadrosunun hayat vereceği karakterler ve dizinin hikâyesi şimdiden merak konusu oldu.

Türkiye’nin yanı sıra Ortadoğu ve Kuzey Afrika ülkelerinde de eş zamanlı yayınlanacak olan TOD ORIGINALS yapımı “Zamanın Kapıları" yakında sadece TOD’da!

beIN MEDIA GROUP & Digiturk Eğlence İçerik Grup Başkanı Esra Özaral Altop yeni TOD ORIGINALS dizisi Zamanın Kapıları’yla ilgili olarak, "Türkiye ve MENA bölgesindeki TOD abonelerine sunulacak olan yeni dizimiz ‘Zamanın Kapıları'nın çekimlerinin başladığını duyurmaktan büyük heyecan duyuyoruz. ‘Zamanın Kapıları’ sadece sürükleyici bir hikâyeye sahip olmakla ve yıldız bir oyuncu kadrosunu sergilemekle kalmıyor, aynı zamanda TOD'un orijinal eğlence içeriği üretme konusundaki kararlılığını da gösteriyor. Yepyeni TOD ORIGINALS dizimiz vesilesiyle, orijinal içeriklerimiz konusundaki yatırımlarımıza bundan böyle kararlılıkla devam edeceğimizi paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.

Türk televizyon sektörünün önde gelen yapım şirketlerinden MEDYAPIM'ın kurucu ortağı ve Zamanın Kapıları dizisinin yapımcısı Fatih Aksoy ise yeni TOD ORIGINALS dizisi Zamanın Kapıları hakkında, ''Geçen yılın en çok okunan kitaplarından birinin dizi uyarlaması bizi heyecanlandırıyor. Sektörde çok başarılı bir yönetmen tarafından ve çok güçlü bir oyuncu kadrosu ile çekilen dizimizin seyircinin çok seveceği bir iş olacağını umuyoruz" diye konuştu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin