TLC'de Temmuz’da da "Her Gün Film Günü"!

TLC, Temmuz ayında da filmseverlerin adresi olmaya devam ediyor. Film izlemek isteyenler TLC'de hafta içi her gün 19.30’da mutlaka izleyecek iyi bir film bulacak. Temmuz ayında aksiyondan bilim kurguya, dramdan komediye dünya sinemasının öne çıkan filmleri ve gelmiş geçmiş en muhteşem seriler TLC’de izleyicilerle buluşacak.

Berfin Sengil
01 Temmuz 2024 - 13:03
Yeni Bölüm

TLC’nin Temmuz film seçkisi filmseverlerin beğenisine sunuluyor. Her gün saat 19.30’da Anakonda serisi, Ödeşme Zamanı serisi, Barry Seal: Kaçakçı, Kayıp Ada, Son Oyun, Hacker, Savaş Gemisi: Hedef Dünya, Ateş Yağmuru, Kana Kan serisi, Yedinci Oğul, Ölümsüz Polisler, İlkel, Oblivion, Kurşun İşlemez, İntikamcı, Büyük Oyun: 0 ve Dövüş; TLC'de ekrana gelecek.

Anaconda Serisi Her Pazartesi 19.30’da TLC’de

Anakonda / Anaconda: Bir film ekibi, Amazon yağmur Ormanları’ndaki kayıp bir kabileyi arar. Ancak kaçak bir yılan avcısı ve izini sürdüğü tehlikeli av planları altüst eder. Jon Voight, Jennifer Lopez, Ice Cube’un başrollerini paylaştığı Anakonda, serinin ilk filmi olarak izleyiciyle buluşuyor.

Anaconda 2: Lanetli Orkidenin Peşinde / Anacondas: The Hunt For The Blood Orchid: Bilim insanları ebedî yaşam sunduğu iddia edilen bir orkideyi bulmak için Borneo ormanına doğru yola çıkar. Tekneleri yanlış yöne sapınca dev anakondanın bölgesine girerler.

Anaconda 3: Varoluş / Anaconda 3: Offspring: İki dev yılan gizli bir araştırma tesisinden kaçar. Amansız bir paralı asker ve dâhi bir bilim insanı, iki sürüngeni medeniyet için tehdit oluşturmadan yakalamak için birlik olur.

Anaconda 4: Kan Peşinde / Anacondas: Trail Of Blood: Genetik olarak güçlendirilmiş bir anakonda yavrusu üretilince Amanda Hayes yaratılmasına öncü olduğu vahşi yaratıkların yok edilmesi için bir grup bilim insanıyla harekete geçer.

Kara Göl ve Anakonda / Lake Placid Vs. Anaconda: Deney yapan bilim insanlarının elinden kaçan dev timsahlar ve anakondalar Kara Göl, Maine'deki tehlikeyi artırır. Saldırıların başlaması uzun sürmez.

Ödeşme Zamanı Serisi, 2 Temmuz İtibarıyla Her Salı 19.30’da TLC’de

Ödeşme Zamanı / The Debt Collector: Şansı yaver gitmeyen bir dövüş sanatları ustası işini kurtarmak için mafyanın alacaklarını toplamaya başlar, kurnaz bir mafya üyesiyle kurduğu ortaklık onu ahlaki ikileme sürükler. Scott Adkins, Louis Mandylor ve Rachel Brann başrollerde.

Ödeşme Zamanı 2 / The Debt Collector 2: Borç tahsildarları Sue ve French son bir iş için Las Vegas'a gider, sarhoş bir uyuşturucu çetesi lideri onları kardeşini öldürmekle suçlayınca işler karışır.

Barry Seal: Kaçakçı / American Made: Kaçakçı. Muhbir. Vatansever. 1980'ler Amerikası'nda seçkin bir TWA pilotu olan Barry Seal modern tarihin en büyük skandallarından birine dönüşür. Tom Cruise, Sarah Wright ve Domhnall Gleeson başrollerde.

Kayıp Ada / Land Of The Lost: Kazara zamanda sıçramaya sebep olan bilim adamı Dr. Rick Marshal, kendini tarih öncesi yaratıklarla dolu paralel bir boyutta bulur. Will Ferrell, Anna Friel ve Danny McBride başrollerde ekrana geliyor.

Son Oyun / Wild Card: Las Vegaslı güvenlik görevlisi Nick Wild, sadist bir magandanın saldırısına uğrayan arkadaşının intikamını almak isteyince saldırganın bir mafya babasının oğlu olduğunu öğrenir.

Hacker / Blackhat: Çin'deki bir nükleer tesise saldıran siber teröristleri sadece tek bir adam durdurabilir: Hüküm giymiş bir hacker. Ama yaşanan olay daha büyük bir saldırının sadece başlangıcıdır. Chris Hemsworth, Tang Wei ve Leehom Wang başrollerde ekrana geliyor.

Savaş Gemisi: Hedef Dünya / Battleship: Bilim insanları uzaylılarla iletişim kurmaya çalışınca uzaylılar Hawaii yakınlarında Pasifik Okyanusuna iner. ABD donanması saldırıya geçen uzaylılara karşı mücadele eder. Liam Neeson, Rihanna ve Alexander Skarsgård başrollerde.

Ateş Yağmuru / Skyfire: Volkanik bir adadaki göz alıcı dağlık alanda inşa edilen yeni otel masalsı bir tatil sunar, ta ki volkan uyanıp cenneti cehenneme çevirmeye karar verene kadar. Jason Isaacs, Hannah Quinlivan ve Xueqi Wang başrollerde.

Kana Kan serisi 16 Temmuz İtibarıyla Her Salı 19.30’da TLC’de

Kana Kan / Kickboxer: Retaliation: Abisinin ölümünden bir yıl sonra Tong Po'yu öldürme suçundan Tayland'da hapse düşen kick boksçu Kurt Solan'ın özgürlüğüne kavuşmak için 180 kiloluk bir rakiple dövüşmesi gerekir.

Kana Kan: Hesaplaşma / Kickboxer Vengeance: Genç bir kick boksçu ağabeyinin bir dövüş ringinde ölmesinden sorumlu olan adamı yenmek için katı bir antrenörden eğitim almaya başlar.

Yedinci Hayat / Seven Sisters: Nüfus yoğunluğu yüzünden ailelerin en fazla bir çocuk sahibi olmasına izin verildiği bir dünyada tek yumurta yedizi kardeşler hükûmet tarafından uyutulmamak için mücadele eder. Başrollerinde Noomi Rapace, Willem Dafoe ve Glenn Close'un yer aldığı bilim-kurgu gerilim filminin yönetmen koltuğunda  Tommy Wirkola var.

Ölümsüz Polisler / R.I.P.D.: Ortağı tarafından öldürülen bir polis memuru dünyada dehşet saçan kayıp ruhları yakalayan bir ahiret emniyet gücü tarafından işe alınır. Jeff Bridges, Ryan Reynolds ve Kevin Bacon başrollerde.

İlkel / Primal: Bir yük gemisinde firari bir tetikçinin ve onun serbest bıraktığı jaguarın peşine düşen büyük hayvan avcısı günü kurtarmak için mücadele eder. Nicolas Cage, Famke Janssen ve Kevin Durand başrollerde.

Oblivion: Geleceğin ıssız Dünya'sındaki Jack güzel bir kadını düşen bir uzay aracından kurtarır. Yabancı kadının gelişi insanlığın kaderini Jack'in ellerine bırakan bir dizi olayı tetikler. Joseph Kosinski’nin yönetmenliğindeki filmin başrollerinde; Tom Cruise, Olga Kurylenko ve Morgan Freeman yer alıyor.

Kurşun İşlemez / Bullet Proof: Mafyadan milyonlar çalan bir hırsız, firar edeceği arabada sadist mafya babasının hamile karısı ile karşılaşınca vurgunun planladığı gibi gitmediğini anlar.

İntikamcı / Avengement: Tefeci kardeşinin ihanetine uğrayan acımasız bir suçlu hapisten kaçar ve onu katile dönüştüren insanlardan intikam almak için eski yaşantısına geri döner. Scott Adkins, Craig Fairbrass ve Thomas Turgoose başrollerde izleyiciyle buluşuyor.

Büyük Oyun:0 / Big Game: 0: Finlandiya ormanlarında mahsur kalan ABD Başkanı ava çıkan bir genç tarafından bulunur. İkili hızla yaklaşmakta olan teröristlerden kaçmak için birlik olur. Samuel L. Jackson, Onni Tommila ve Ray Stevenson başrollerde izleyiciyle buluşuyor.

Dövüş / Fighting: Sokak dövüşlerinin korkunç dünyasında yumruklarını konuşturarak köşeyi dönen genç bir dolandırıcı geçmişten bir düşmanla karşılaşınca eski bir defteri kapatmak için harekete geçer.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin