Show TV’nin, Tims&B Productions imzalı, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği dizisi ‘Siyah Kalp’ dün akşam yayınlanan on üçüncü bölümüyle ekranlara geldi. Sürükleyici hikayesi ve büyülü atmosferiyle izleyiciyi ekran başına kilitleyen dizi, #SiyahKalp etiketi ile 2 saat 15 dakika övgü dolu yorumlar alarak TT listesine girdi.
SİYAH KALP 13. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Cihan’ın vurulduğu haberi konağa bomba gibi düştü. Hastaneye götürülen Cihan tedaviye alındı. Yaptığından pişman olan Melek kendini bilmez bir halde önce intihar etmeye kalkıştı fakat bebeğine kıyamadı. Ardından yaptığını itiraf etmek için emniyet merkezinin yolunu tuttu. Olanlardan haberdar olan Tahsin, Melek’in itiraf etmesini engelledi.
Harika’nın annesinin Sumru olmadığı bilgisiyle Enise’nin kapısına dayanan Samet ve Hikmet, ona Sumru’yu evden kovmasını söyledi. Enise buna karşı çıkınca iki kardeş, getirdikleri iş makinesiyle Enise’nin evini yıktırmaya başladı.
Sumru, konağa gidip Nihayet’e ve herkese iftiraya uğradığını haykırdı. Ne olursa olsun konağa dönmeyeceğini de söyledi. Enise’ye de gidemeyen Sumru bir pansiyonda kalmaya başladı. Halıcı Gürcan Bey, Sumru’nun pansiyonda kaldığını öğrenince onu dükkana ait turist evinde kalması için ikna etti. Sumru’yu görmeye giden Nihayet, ona Hikmet’i kendi yöntemleriyle yok edeceğini bu yüzden böyle davrandığını söyledi. Konağın giriş ve çıkışında bulunan güvenlik kameralarının kayıtlarında görünen Melek, polis tarafından gözaltına alındı. Kendine gelen Nuh, Melek’in başına gelenleri öğrenince yıkıldı. Tahsin, Nuh ve Sumru; Melek’e destek olmak için büyük bir çaba sarf etti.
Sevilay, Cihan’ın iyileşmesiyle derin bir nefes aldı. Nuh’a ulaşamayan Sevilay, evden kaçmak isterken Hikmet’e yakalandı. Hikmet, Sevilay’ı yeniden odasına kilitledi. Herkes Melek’in duruşması için mahkeme salonuna geldi. Hakim karşısına çıkan Melek, kendisine söylendiği gibi olanları inkar etti. İyileşip ayaklanan Cihan duruşmaya geldi. Melek ve Cihan bir kez daha karşı karşıya kaldılar.
ON DÖRDÜNCÜ BÖLÜM TANITIMI YAYINLANDI!
Dizinin ekrana gelen bölümünün hemen ardından on dördüncü bölümün tanıtımı yayınlandı. Yayınlanan tanıtımda Melek, zor da olsa Nuh’a hamile olduğunu açıklıyor. Nuh, her zamanki gibi ona destek oluyor ve iki kardeş arasındaki bağ yeniden güçleniyor. Cihan, gerçeği öğrenmek için Melek’i hapishanede ziyaret ediyor. Melek, hamileliğini gizleyerek ilişkilerinin sona erdiğini söylüyor. Cihan’ın pişmanlığı tanıtıma damgasını vururken, yeni bölümde ikili arasında neler yaşanacağı büyük bir merak konusu haline geliyor
“Siyah Kalp” yeni bölümüyle 19 Aralık Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de!