Simge kış turnesine artık geleneksel hale gelen ‘Simge Akustik’ konseriyle başladı. ‘Simge Akustik’ Atlantis Yapım organizasyonuyla geçtiğimiz akşam Bostancı Gösteri Merkezi’nde gerçekleşti. Simge konserde dünden bugüne hit olmuş şarkıları dışında sahnede söylemekten hoşlandığı eserlerin akustik versiyonlarına da repertuarında yer verdi.
3 Bin 500 Kişilik Koro
Simge biletleri günler öncesinden tükenen konserde Bostancı Gösteri Merkezi’ni dolduran 3 bin 500 hayranına unutulmaz bir gece yaşattı. Şarkılarını tek bir ağızdan onlarla birlikte söyledi. Raisa Vanessa imzalı 2 özel tasarım kıyafetiyle kulaklara olduğu kadar göze de hitap etti.
Yeni Şarkı Müjdesi
Sahnede seyircisi ile sohbet eden Simge yeni şarkısı ‘Sevilmeye Doy Diye’nın 16 Şubat’ta tüm dijital platformlarda aynı anda yayınlanacağını müjdelesini verirken “Ağlamak isteyen beni dinlesin” dedi.