Şevval Sam'ın 30. yıl konserine annesiyle düeti damga vurdu

Şarkıcı ve oyuncu Şevval Sam, 30. sanat yılını Harbiye Açıkhava'da verdiği konserle kutladı. Sam, sahnesine annesi Leman Sam'ı davet etti.

Berfin Sengil
01 Temmuz 2024 - 13:13
Magazin

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Şevval Sam müzik hayatında 30 yılı geride bıraktı. Sam, önceki akşam Harbiye Açıkhava'da verdiği konserle bir kutlama gerçekleştirdi.

Farklı Türleri Sahnesine Taşıdı

Pop, rock, türkü, caz ve arabesk gibi pek çok farklı türde şarkıyı seslendiren Şevval Sam, "Ben gerçek bir vatanseverim, sahneme de ülkemin tüm renklerini taşımak istiyorum" diye konuştu.

Yaklaşık 3 saat süren konserin en dikkat çeken anlarından biri ise Şevval Sam'ın, annesi Leman Sam ile yaptığı düet oldu.

'Seninle Hava Atabilir Miyim'

Anne kız, 'Daha Gidecek Çok Yolumuz Var' şarkısını birlikte seslendirirken Şevval Sam, "Anneciğim izin verirsen seninle hava atabilir miyim" diyerek annesine hayranlığını dile getirdi.

Şevval Sam'a konserde Ahır Kapı Roman Orkestrası, horonda Samet Kölemen ve ekibi, tulumda KOPA ve Burak Yanbak da eşlik etti. Ayrıca seyirci koltuklarında Şevval Sam'ın oğlu Taro Emir Tekin de yer aldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin