Şevval Sam yaptığı açıklamayla tepki topladı

Oyuncu ve şarkıcı Şevval Sam, verdiği röportajda Bodrum'da sınıf farkının az olduğunu söyledi. Sam'ın bu açıklamasına sosyal medyadan tepki geldi.

Berfin Sengil
24 Haziran 2024 - 11:41
Magazin

Ünlü isimlerin vazgeçilmez mekanlarından olan Bodrum'da tatil yapan Şevval Sam, Show TV'ye verdiği röportajla dikkatleri üzerine çekti. Yasak Elma ve son olarak Yan Oda dizisinde seyirci karşısına çıkan Sam, 'sınıf farkı' açıklaması nedeniyle sosyal medyada tepki çekti.

Şevval Sam, "Bodrum'un en sevdiğim tarafı sınıf farkı çok daha az. İster zengin ol ister orta halli ister fakir, herkesin burada eğer başını soktuğu bir evi varsa mutlaka bahçesi var, iki katlı. Büyük apartmanlar, gökdelenler olmadığı için herkes eşit koşullarda, 3 aşağı 5 yukarı yakın koşullarda yaşıyor. Bunu çok seviyorum" diye konuştu.

Şevval Sam'ın bu sözlerine "Evet çünkü sadece zenginler var", "Alt kesim olmadığı için seviyormuş demek", "Keşke dümdüz 'Fakirlerden nefret ediyorum' deseymiş" ifadeleriyle tepki gösterildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin