Rıza Kocaoğlu fotoşop iddiasını ti'ye aldı

Yayınladığı bir fotoğraf ile fotoşop konusunda eleştiri alan oyuncu Rıza Kocaoğlu, bu iddialara sosyal medya hesabından yayınladığı video ile karşılık verdi.

Berfin Sengil
20 Haziran 2024 - 13:22
Magazin

Çukur, Ezel, Kuzey Güney, Karadayı gibi yapımlarla tanınan oyuncu Rıza Kocaoğlu, yayınladığı fotoğraf nedeniyle sosyal medyada takipçilerinin dikkatini çekti.

Meslektaşı Deniz Işın ile denize girerken görüntülenen Kocaoğlu'nun, paylaşımlarındaki farklı görüntüsü fotoşop iddialarını beraberinde getirdi. Bu iddialara ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından yayınladığı video ile karşılık verdi.

Havuzdan çıkarken görüntülenen Rıza Kocaoğlu paylaşımına, "Biz İzmirliyiz. İzmir'de photoshop olmaz; boyoz olur, söğüş olur, kumru olur" notunu düşerek iddialarla dalga geçti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin