Üçüncü kez lenf kanserini yenen MFÖ grubu üyesi Özkan Uğur‘un 3 aydır yoğun bakım ünitesinde tedavi gördüğü öğrenildi.
Son günlerde sanat dünyasının isim vermeden paylaştığı “Beyaz kan arıyoruz” ilanı Özkan Uğur için verildi. Aranan kanın kısa sürede bulunduğu biliniyor.
Sanatçının 8 ay önce yeniden rahatsızlandığı, son 3 aydır da yoğun bakım ünitesinde tedavi gördüğü öğrenildi. Entübe edilen Özkan Uğur‘un vücudundaki kanserli hücrelerinin temizlendiği ancak böbrekleriyle ilgili sorun yaşadığı belirtildi.
ÖZKAN UĞUR’UN AİLESİNDEN AÇIKLAMA!
Özkan Uğur‘un yoğun bakımda olduğu ve entübe edildiği beyaz kan arandığı ilanıyla ortaya çıkmıştı. Usta sanatçının ailesi bugün yazılı bir açıklama yaptı ve 69 yaşındaki Özkan Uğur’un sağlık durumu hakkında sevenlerini bilgilendirdİ. İşte o açıklama:
“Özkan Uğur’umuzun tedavisi devam etmekte olup, 29 Mayıs’tan bu yana yoğun bakımdadır. Dün itibariyle hastalığıyla ilgili çok güzel haberler almaya başladık. Doktorlarının büyük gayreti ve Allah’ın izniyle tedavilerin yan etkilerinden kaynaklanan sorunlarının da yakında çözüleceğine ve yoğun bakımdan çıkacağına inancımız tamdır. Hakkında çıkan kaynağı belirsiz olumsuz haberlere itibar etmemenizi rica ediyoruz. Yakında iyi haberlerini de bizzat vereceğiz inşallah… Ailesi olarak gösterdiğiniz ilgiye çok teşekkür ediyoruz. Dualarınızı esirgemeyin. Eşi Aysun Aslan Uğur ve oğlu Alişan Uğur…”
ÖZKAN UĞUR ÖLDÜ İDDİALARINA YANIT!
Sosyal medyada dolaşan ölüm haberleri üzerine Özlem Uğur, “1 saat içinde sosyal medyada amcamla ilgili yayınlanan haber asılsızdır. Yüzlerce mesaja cevap vermeye çalışıyorum. Lütfen müşterih olunuz. Süreci için bizlerden gelecek habere itibar ediniz. Anlayışınız için teşekkürler” açıklaması yaptı.