Özge Özacar, Cannes yolcusu!

Ünlü oyuncu Özge Özacar onur konuğu olarak 77. Cannes Film Festivali'nde yerini alacak.

Berfin Sengil
17 Mayıs 2024 - 13:45
Magazin

Bu yıl 77’ncisi düzenlenen Uluslararası Cannes Film Festivali’ne Türkiye’den başarılı oyuncu Özge Özacar da katılıyor. Ünlü yıldız, etkinliğe Campari Global tarafından onur konuğu olarak davet edildi.

Dünya Basınını Hayran Bırakmıştı

Geçen yıl gerçekleşen 76. Cannes Film Festivali’ne de Campari’nin davetiyle katılan Özge Özacar, güzelliğiyle etkinliğe damgasını vurmuş, dünya basınının dikkatini üzerine çekmişti. Özacar, bu yıl da yine aynı markanın onur konuğu olarak festivalin meşhur kırmızı halısında boy gösterecek. 

Türkiye'den Tek Misafir

Campari’nin Türkiye’den ağırlayacağı tek misafir olan Özge Özacar, markanın özel davetinde dünyaca ünlü yıldızlarla bir araya gelecek. Oyuncu ayrıca 77. Cannes Film Festivali kapsamında yapılacak film prömiyerlerine de katılacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin