Olimpiyat tarihinin arkasındaki hikayeler, Eurosport belgeselinde!

2024 Paris Olimpiyat Oyunları için geri sayım tüm heyecanıyla devam ediyor. Warner Bros. Discovery tarafından hazırlanan August 4th – An Olympic Odyssey belgeseliyle sporseverleri, Olimpiyat tarihine dayalı kapsamlı bir belgesel bekliyor. Olimpiyat hareketinin şekillenmesine yardımcı olan isimlerle özel röportajlar ve unutulmayan tarihi anların perde arkası, August 4th – An Olympic Odyssey belgeseli ile 3 Temmuz Çarşamba saat 20.30’da Eurosport ve BluTV’de izleyicilerle buluşacak.

Berfin Sengil
27 Haziran 2024 - 11:55
Yeni Bölüm

Jesse Owens'ın 1936'da Berlin'de Adolf Hitler'i küçük düşürmesinden Fanny Blankers-Koen'in cinsiyet, yaş ve annelik hakkındaki önyargıları yıkmasına; Carl Lewis'in Los Angeles'ta 100 metreyi kazanmasından Londra 2012'deki muhteşem Süper Cumartesi'ye kadar Olimpiyat tarihindeki en çok merak edilenler, yapımcılığı Warner Bros. Discovery tarafından üstlenilen 60 dakikalık August 4th – An Olympic Odyssey belgeseliyle ekrana gelecek.

Belgeselde ayrıca Jesse Owens'ın torunu Stuart Owen Rankin, Luz Long'un torunu Julia Kellner-Long, Tokyo 2020 madalyası sahibi Sky Brown, 1976 Paralimpik Oyunları Tekerlekli Sandalye Yarışçısı Chris Stoddart gibi daha pek çok isimle özel röportajlar da yer alacak.

Warner Bros. Discovery Sports Europe İçerik ve Prodüksiyondan Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Scott Young, “Olimpiyatlara doğru hazırlıklarımız neredeyse bir sene önce başladı ve bu süre içerisinde izleyicilerimize en ilgi çekici Olimpiyat hikayelerini anlatmaya devam ediyoruz. Sporcuların Olimpiyat Oyunları’nda yarışmak için geçmişte ve günümüzde yaptıkları fedakarlıklara dair detayları sporseverlerle paylaşmak istiyoruz. August 4th – An Olympic Odyssey belgeseli de bu fedakarlıkları, oyunların özünü ve neyi temsil ettiğini mükemmel bir şekilde anlatan olağanüstü bir çalışma” dedi.

“Avrupa'da Olimpiyatların Evi” olan Eurosport, 19 gün boyunca Olimpiyatlar’ın her anını, canlı yayınlarla sporseverlere buluşturacak.  Eurosport’un olimpik belgeselleri arasında Paris, La Vie Sportive, The Olympians, Chasing Glory ve The Power of the Olympics de yer alıyor.

August 4th – An Olympic Odyssey, 3 Temmuz Çarşamba günü saat 20.30’da Eurosport ve BluTV’de izleyicilerle buluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin