Okan Bayülgen ve Hayko Cepkin‘i buluşturan Drakula oyunu Okan Bayülge‘nin yeniden kaleme aldığı ve yönettiği oyun BKM ve Kabare Dada’nın ortaklığında sahnede yerini aldı.
Müzik ile oyunun birleşimi…
Ünlü caz piyanisti Uraz Kıvaner, caz davulcusu Ayhan Öztoplu, gitarist Sertan Küley ve orkestra şefi Kemal Alpan’ın yönetimindeki orkestrada Kurtalan Ekspres’in bas gitaristi, unutulmaz bestelerin sahibi Ahmet Güvenç de oyunda yer alıyor.
Tarihin unutulmaz anlarına…
Okan Bayülgen Drakula’yı yeniden yazarken hikayeyi romanın yetmiş yedi yıl sonrasına bugünden yarım asır öncesine taşıyor.
Okan Bayülgen’in tarihin en ünlü fantastik karakterlerinden biri olan Drakula’ya, Hayko Cepkin’in ise vampir avcısı Van Helsing’e hayat vereceği oyunun Mart 2025 kadar olan tüm oyunları satışa çıktı.
Drakula seyircileri, oyun sonrasında Okan Bayülgen ile sohbet gerçekleştirdi.
15 Kasım akşamı Maximum Uniq Hall’de prömiyeri gerçekleşen oyuna yoğun ilgi vardı. Prodüksiyonu ve performansları ile seyircilerden övgü toplayan Drakula, oyun sonunda ayakta dakikalarca alkışlandı.
‘Okan Bayülgen’den Drakula’ Kasım – Mart takvimi:
15, 16, 17 Kasım – Maximum Uniq Hall (tükendi)
6, 7, 8 Aralık – Maximum Uniq Hall (tükendi)
16 Aralık – Merinos AKKM Osmangazi Salonu, Bursa (satışta)
17 Aralık – Merinos AKKM Osmangazi Salonu, Bursa
21 Aralık – Ankara Congresium (tükendi)
22 Aralık – Ankara Congresium (satışta)
23 Aralık – Ankara Congresium (satışta)
15, 16 Ocak – Maximum Uniq Hall (satışta)
22, 23 Ocak – Maximum Uniq Hall
27 Ocak – Zorlu PSM Turkcell Sahnesi
10, 11, 27 Şubat – Maximum Uniq Hall
12, 13, 27 Mart – Maximum Uniq Hall