Netflix, Çağatay Ulusoy'lu Kübra'nın 2. sezon yayın tarihini özel bir video ile duyurdu!

Çağatay Ulusoy ve Taylan Biraderler'i bir araya getiren Kübra'nın heyecanla beklenen 2. sezonu 6 Haziran’da Netflix’te yayınlanacak. Çağatay Ulusoy'lu Kübra 2. sezon ne zaman gelecek? Çağatay Ulusoy'un Kübra'sı yeni sezonda neler olacak? Kübra 2. sezonda neler olacak? Kübra 2. sezonda hangi oyuncular var? Kübra 3. sezon olacak mı? Çağatay Ulusoy kimdir?

Berfin Sengil
13 Mayıs 2024 - 11:40
Kültür Sanat

Netflix, Taylan Biraderler imzasıyla, Çağatay Ulusoy'un başrolünde yer aldığı, konusu ve anlatımıyla çok konuşulan Kübra’nın 2. sezon tarihini etkileyici bir video ile duyurdu.

Yapımını OGM’nin üstlendiği ve Afşin Kum’un aynı adlı romanından uyarlanan Kübra, yapay zeka ve insan ilişkileri arasındaki ince çizgiyi etkileyici bir hikayeyle anlatıyor. Tüm sırların ortaya çıktığı dünyada, Gökhan seçimini yapmıştır. Ancak onun bu seçimi, hem sevdikleri hem de ona inananlar için daha büyük bir mücadelenin başlangıcıdır. Ailesini ve peşinden gelenleri korumak için her şeyi göze alan Gökhan, bedeli ne olursa olsun kazanmak zorundadır.

Kübra, 2. sezonunda da etkileyici senaryosu ve güçlü oyunculuklarıyla izleyiciyi derin düşüncelere sevk eden bir deneyime ve heyecan dolu bir yolculuğa davet ediyor. Kübra 2. sezonu, 6 Haziran'da tüm dünya ile aynı anda sadece Netflix'te.

Kübra 2. Sezon Hakkında

Kübra hakkındaki gerçeğin ortaya çıkmasını inancı adına başka bir sınav olarak gören Gökhan’ın asıl mücadelesi şimdi başlamaktadır. Kendisini ‘Semavi’ yapan sarsılmaz inancının ona verdiği güçle aldığı her kararın artık bir bedeli vardır; yeni çıkmazların içinde, sadece düşman bildikleriyle değil, sevdikleriyle hatta kendisiyle de savaşması gerekecektir.

Peki Gökhan, Semavi olarak yürümeyi seçtiği yolda, inancının gücüne sahip çıkıp doğru yolu bulmayı amaçlarken, Kübra ona karanlığı aydınlatmasında yardımcı olacak mıdır?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin