Pop müziği dendiğinde adı ilk akla gelen sanatçı Michael Jackson’ın bir reklam filminde giydiği ikonik ceketin açık artırmaya çıkarılacağı duyuruldu.
Özel bir üretim!
1984 yılında çekilen Pepsi reklamı için özel üretilen siyah-beyaz deri cekete ilginin yoğun olacağı düşünülüyor.
En az 245 bin dolara satılması bekleniyor
Kostüm ve dekor satıcısı Propstore tarafından Kasım ayında açık artırmayla satılacak ceketin, en az 245 bin dolara (6 milyon 794 bin lira) alıcı bulması bekleniyor.
Çok sayıda ürün satılacak
Bu açık artırmada ayrıca George Michael, Amy Winehouse, David Bowie, Elvis Presley, Angus Young, John Lennon ve The Beatles’a ait eşyalar da satışa sunulacak. Propstore Müzik ve Poster Direktörü Mark Hochman, hepsinin özel ürünler olduğunu vurgularken, ilk kez halka satışa sunulduklarını da hatırlattı.