Melek Mosso: "Etli butlu olmayı severim"

Şarkıcı Melek Mosso sürekli spor yaptığını kaydederek, "Özellikle zayıflamak için değil, daha sağlıklı olabilmek için yapıyorum. Mesela zayıf olmayı çok da sevmem, etli butlu olmayı severim" ifadelerini kullandı.

Berfin Sengil
24 Nisan 2024 - 17:26
Magazin

Önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere takılan Melek Mosso, basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet etmeyi ihmal etmedi.

'Tüketim İnsanı Değilim'

Habertürk'ten Atakan Makar'ın haberine göre; ünlü şarkıcı Melek Mosso, "Artık yaz geliyor, dolaplar yenilenecek. Aslında çok alışveriş yapmayı sevmiyorum ve mecbur kalmadıkça yapmam. Tüketim insanı değilim ama bazen sisteme ayak uydurmak zorunda kalıyorsun" diye konuştu.

'O Anın Heyecanıyla Oluyor'

Sahne dansları da hatırlatılan Mosso, "Arkadaşlar sahnede eğlendiğimi gösterince dinleyenlerim de bunu hissedebiliyor. Ben o enerjiyi onlardan almasam o şekilde güzel dans edemem, o anın heyecanı ve enerjisi ile olan bir şey" ifadelerine yer verdi.

'Zayıf Olmayı Çok da Sevmem'

Her yıl, yazın gelmesiyle birlikte gündem olan kilo verme ve fit vücut konusuna da değinen Melek Mosso, "Yaklaşık 3 - 4 yıldır, haftanın da 4 günü spor yapıyorum. Özellikle zayıflamak için değil, daha sağlıklı olabilmek için yapıyorum. Mesela zayıf olmayı çok da sevmem. Nasıl diyeyim; etli butlu olmayı severim. O yüzden de o ayarı çok kaçırmamaya çalışıyorum" dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin