Yer aldığı yapımlar kadar özel hayatıyla da gündemden düşmeyen Mehmet Ali Erbil‘in kızı Yasmin Erbil katıldığı programdaki açıklamalarla olay yarattı. Gazeteci Oya Çınar’ın konuğu olan Yasmin Erbil, babası Erbil’in ilişki yaşadığı isimlerden rahatsızlık duyduğunu açıkladı.
‘Yaram Var ve Asla Kapanmayacak’
Yasmin Erbil, “Bana babalık yaptığını düşünmüyorum. Yaram var ve asla kapanmayacak. Çok fazla kadınların olması, etrafında genç kızlar olması halen beni yaralıyor, aşabildiğimi söyleyemem” diyerek yaşadığı sorunları aktardı.
‘Uzak Dururum’
Babasının kendisinden küçük kızlarla birlikte olmasıyla ilgili eleştirilerini, “Bazen benden bile küçük olduğunu duyduğum olunca rahatsız ediyor. İnsan rahatsız oluyor, artık 27 oldum 25 yaşında bir kız duyunca rahatsız olduğum oluyor” diyerek anlatan Yasmin Erbil, “Babam gibi insanlardan hoşlanmam, uzak dururum” ifadelerini kullandı.
Mehmet Ali Erbil son olarak kendisinden 26 yaş küçük olan Gülseren Ceylan‘la birlikteydi. Çiftin ailelerin istememesi nedeniyle ayrıldığı konuşulurken Kolpaçino 4×4’lük filminin galasına el ele gelmişlerdi.