Masterchef’te dün eleme heyecanı yaşandı. Kıyasıya rekabetin yaşandığı elenme gecesinde Ezgi, Mehmet şeften kaşık almayı başardı. Mehmet şef yarışmada 2 yıl sonra ilk kez kaşık fırlattı.
Masterchef’te bir yanda kaşık atılırken bir taraftan da eleme yaşandı. Masterchef’te bu hafta elenen Hakan oldu. Hakan’dan eleme sonrası dikkat çeken bir paylaşım geldi.
”Uzak durmaya çalıştım”
Masterchef ekibine teşekkür eden Hakan şu ifadelere yer verdi: Olan ve gelişen bazı olaylardan başından beri uzak durmaya çalıştım, ancak üzerine yapıştırılan ‘hırsız’ yaftası ve yöneltilen tehditler beni gerçekten yordu.
”Yanlış algılar acımasızca”
Sosyal medyada yapılan hakaretler ve kadın düşmanı gibi oluşturulan yanlış algılar acımasızca. Yarışmayı başından itibaren sıkı takip edenlerinizin konunun gerçeğine ne kadar hakim olduğunu biliyorum. Destekleriniz ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
”Gerekli olanı söyledim ve yaptım”
Saygının hak edilmesi gerektiğine inanıyorum; birileri yanlış bir şey yapıyor diye ne yaşından ötürü pozitif ayrımcılık gösterdim ne de farklı bir şekilde davrandım. Yanlışın karşısında durmak her zaman iyidir. Gerekli olanı söyledim ve yaptım. Doğru duvar yıkılmaz.