Bu yıl gerçekleşen Altın Kelebek Ödül Töreni’nde Reynmen ödül alamadığı için 2020 yılında aldığı ödülü çöpe atmıştı. Bu konuda bir tepki de şarkıcı Mabel Matiz‘den geldi.
2019 yılında ‘En İyi Klip’ dalında verilen Altın Kelebek Ödülü’nü sahibinden.com üzerinde satışa çıkaran Mabel Matiz, ilanı dekorasyon bölümünde 5 TL olarak belirledi.
Kelepir Altın Kelebek
Matiz, ödülü “Sahibinden satılık, kelepir Altın Kelebek” başlığıyla yayınlarken ilanda, “Altın Kelebek Ödül sadece bir kere ele alındı. Alındığı günden beri kolide duruyor, çiziği bile yok. En iyi klip, 2019… Toplu satın alım için mesaj atabilirsiniz” ifadelerine yer verdi.
Ödül Alamamıştı
Mabel Matiz, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen 49. Altın Kelebek Ödülleri’nde, çok fazla dinleyicisi olan ‘Antidepresan’ şarkısı ve ‘Fatih’ albümüyle ‘en iyi erkek şarkıcı’ ile ‘en iyi çıkış yapan şarkıcı’ dallarında aday gösterilmişti. Ancak hiçbir ödül alamamış ve bu durum dinleyicileri tarafında tepki görmüştü.