Öykü Serter sunuculuğunda Youtube kanalında haftanın altı günü yayınlanan Kısmetse Olur: Aşkın Gücü yarışmasında inanılmaz sahneler yaşandı. Furkan Can Ağca‘nın şok sırrı diskalifiye edilmesine sebep oldu… İşte detaylar!
Dün akşamki 26. bölümde neler oldu?
Kısmetse Olur Furkan Can Ağca, yayınlanan 26. bölümde ekranlarda yer almamasıyla kafalarda soru işareti bıraktı. Öykü Serter, konu hakkında açıklama yapmak için devreye girerek Furkan’ın kuralları ihlal ettiğini, ön bilgi sırasında çok önemli bilgiyi yanlış vermesi sebebiyle Furkan Can Ağca‘yı Kısmetse Olur evinden gönderdiklerini iddia etti.
Öykü Serter’in o açıklaması:
#related_item_726066#
FURKAN CAN AĞCA BU AÇIKLAMAYI REDDETTİ!
Geçtiğimiz günlerde diskalifiye edildiği hakkında paylaşımlar yapan eski yarışmacı, şu açıklamayı yapmıştı:
#related_item_724310#
Detaylar:
#related_item_725613#
Bu akşamki 27. bölümde neler olacak?
Serdar, tanışma aşamasında olduğu gelin adayı Eslem‘i korumak için söylediği “Eğer ki bizden biri Eslem’i yazacaksa beni de yazsın, beni de göndersin…” ifadeleri Simge‘yi kızdırmayı başaracak.
Şeyda, Sedat‘ı kendi tarafına çekmeye çalışarak Yeliz‘in maskesini düşürme planları kuracak. Bu plan, Şeyda ve Serdar‘ın yakınlaşmasına sebebiyet verecek… Sedat’ın “Sen buradaki bütün damat adaylarının kafasını karıştırabilecek potansiyelde birisin. Hem zekisin, hem güzelsin…” sözleriyle bu yakınlaşma bir adım daha ileriye gidecek.
Serdar‘ın Aybüke‘ye çocuk muamalesi uygulaması Aybüke ve Serdar arasında büyük bir gerilime yol açacak. Aybüke, Serdar‘ın kendisine set dışındaki yakınlaşmasını ifşalayarak Kısmetse Olur Evini büyük bir kaosa sürükleyecek.
Gala gecesine sürüklenen bu kavgaya şahit olan Tolga, sinir krizi geçirerek Kısmetse Olur evini terk edecek.
Oğulcan, Cansel‘le aralarındaki soğukluğu giderebilmek için Cansel‘e yakınlaşmaya çalışsa da Cansel, Oğulcan‘a yüz vermeyecek.
Eslem ve Serdar‘ın sinsi oyunu Ayşenur‘u sinirlendirerek tepki göstermesine yol açacak.
Tolga ile yemeğe çıkan Aybüke, “İki günde üç defa kart yiyorum!” diyen Tolga‘ya “Sen gidersen hemen ardından ben de gelirim, seni gerçekten çok seviyorum…” diyerek teselli de bulunacak.
Eleme ve ödül gecesinin yaşanacağı 27. bölümde ise kimin seçileceği şimdiden merak konusu.
Kısmetse Olur 27. bölüm fragmanı izle!
Furkan Can Ağca kimdir? Kaç yaşında? Mesleği ne?
21 yaşındaki Furkan Can Ağca, Karslıdır. İstanbul’da yaşayan yarışmacı, modellik yapmaktadır. 1.89 boyunda olan Furkan programda en son Cansel’e pahalı bir markadan çanta hediye etmişti.
Kısmetse Olur yarışmasında önce Eslem’le görüşen Ağca daha sonra Cansel’i tanımak istedi.