Hande Özkaş'a ünlü desteği!

İrem Derici’nin prodüktör olarak imza attığı ilk yapım, Hande Özkaş’ın ‘Geceler Kara’ şarkısı oldu. Listelere hızlı bir giriş yapan şarkının klibinde İrem Derici, Enis Arıkan, Tankurt Manas ve Murat Balcı yer aldı.

Berfin Sengil
27 Haziran 2024 - 09:35
Magazin

Şarkıcı olarak pop dünyasındaki yerini sağlamlaştıran İrem Derici, Sezen Aksu, Nilüfer ve Kenan Doğulunun izinden giderek prodüktörlüğe adım atmıştı.

Derici, ilk prodüksiyonunu vokalisti ve yakın dostu Hande Özkaş için yaptı. Hande Özkaş’ın ilk profesyonel çalışması ‘Geceler Kara’nın sözü ve müziği Altan Çetin’e, düzenlemesi Ateş Berker Öngören’e ait. Klibin yönetmenliğini Ecem Gündoğdu üstlendi. Klipte Hande Özkaş’a, yakın dostları İrem Derici, Enis Arıkan, Tankurt Manas, Murat Balcı eşlik etti.

Müzik listelerinde hızla yükselen Hande Özkaş, dostlarından gördüğü destek için müteşekkir olduğunu ve bundan sonraki çalışmaları için motivasyonunun yükseldiğini söyledi.

Hande Özkaş'ın Geceler Kara klibi:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin