Haluk Levent saçlarını kazıttı

Haluk Levent, Adana konserinde kanser tedavisi gören ablası Hicran Levent'i ağırladı. Ablasına destek için saçlarını kazıtan Levent, "Ablamın beyin tümörü sonrası saçları da gitti. İkimizin de saçları kısacık" dedi.

Berfin Sengil
24 Nisan 2024 - 11:24
Magazin

Bu yıl Adana'da 12'ncisi düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'nda konser veren Haluk Levent, ablası Hicran Levent'i de sahnesinde ağırladı.

Konser tedavisi gören ablasıyla karşılıklı çiftetelli oynayan Haluk Levent, bu anları sosyal medya hesabından yayınladı.

Haluk Levent'in kemoterapi tedavisi gören ablasına destek olmak için saçlarını kazıttığı görülürken, yayınlanan video sevenlerinden ilgi gördü.

Haluk Levent video'yu şu sözlerle yayınladı:

"Ablamın beyin tümörü sonrası saçları da gitti. İkimizin de saçları kısacık. Geçen gün kemoterapiden çıkıp konserime gelmişti Adana'da. Geleneksel olmasına rağmen bir nevi düğün şarkısı olan çiftetelliyi pek sevmezdim. Meğer paylaşılınca çok güzel oluyormuş."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin