Halit Ergenç'ten Bergüzar Korel'e övgüler!

Oyuncu Halit Ergenç, eşi Bergüzar Korel ve çocuklarıyla birlikte Türkiye - Londra arasından gidip geliyor. Önceki gün Bodrum'da Kenan Doğulu'nun konserinde görüntülenen Ergenç, Tarkan'ın yeni şarkısını eşinin zevkini överek değerlendirdi.

Berfin Sengil
20 Haziran 2024 - 09:30
Magazin

Halit Ergenç, Bekir Aksoy, Yıldız Tilbe ve Hakan Altun gibi ünlü isimler önceki gün Kenan Doğulu'yu Bodrum sahnesinde yalnız bırakmadı. Konser öncesi basın mensuplarının soruları yanıtlayan oyuncu Halit Ergenç'ten samimi açıklamalar geldi.

Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre; Halit Ergenç, "Hem bayram hem de Babalar Günü bir araya geldi. Açılış için geldim. Çocuklar Londra'da, Babalar Günü'mü telefondan kutladılar. Denize girme fırsatım olmadı" diye konuştu.

'Bergüzar, Tarkan'ı Beğendi'

Megastar Tarkan'ın yeni albümü 'Kuantum 51'i dinleyip dinlemediği sorulan Halit Ergenç, "Çok dinleyemedim ancak Bergüzar, Tarkan'ı dinlerken gördüm, o beğendi" dedi.

'Zevkine Güvenirim'

Gazetecilerin, "Bergüzar Hanım'ın bir şeye 'Tamam' demesi sizin için yeterli midir" sorusu üzerine Halit Ergenç, "Bergüzar çok zevklidir. Tabii ki zevkine güvenirim ama herkesin fikri de kendine göredir" karşılığını verdi.

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin