Brezilya‘ya reklam çekimlerinde bulunan başarılı oyuncu Hafsanur Sancaktutan, sevgilisi Kubilay Aka ile mutlu ilişkilerini aktardı.
Güzel oyuncu, ”Son Yaz, Aşk Ağlatır, Dünyayla Benim Aramda” dizilerde yer aldığı karakterler ile büyük başarılara imza attı. Özellikle Son Yaz dizisi ile oyunculuk kariyerinin basamağını inşa etti. Bu sezon ise Siyah Kalp dizisi ile Kapadoya‘nın büyüleci atmosferi ve hikayesi ile ekranlara renk kattı.
Güzel oyuncu Hafsanu Sancaktutan, sevgilisi hakkında şu açıklamalara yer verdi:
”En sevdiğim özelliklerinden birisi “Brezilya’da olabildiğince forma topladım. Bir tanesini de Kubilay’a aldım. Bana oraya çiçek yolladı, ben herhalde Kubilay’dan değildir dedim ama çok romantik ya. En sevdiğim özelliklerinden birisi. Adam yok dedim âlâsını buldum.” ifadelerini kullandı