18 yıl aradan sonra…
Ünlü teknik direktör Fatih Terim, sevilen sanatçı Gülben Ergen'i ikiye katladı!
İşte detaylar:
NE KADAR ALDILAR?
18 yıl aradan sonra bir reklam filmi için Gülben Ergen ile birlikte kamera karşısına geçen Fatih Terim 1 milyon dolar aldı.
Ergen ise 500 bin dolara imza attı.
REKLAM KAMPANYASI
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ve şarkıcı Gülben Ergen bir reklam kampanyası için kamera karşısına geçti.
INTERNET SİTESİ REKLAM YÜZÜ
1995 yılında bir çikolata firmasının 'Hey arkadaş sağ ol' repliğiyle uzun süre konuşulan Terim, bu kez bir internet sitesinin reklam yüzü oldu.
DİKKAT ÇEKEN ÜCRET
Yıllar sonra ilk kez bir reklam filminde rol alan ünlü teknik adam, aldığı ücretle de dikkat çekti.[reklam]
Firmayla 1 milyon dolara anlaşan Terim, yaptığı sözleşmeye ücret gizliliği maddesi de koydurttu.
GÜLBEN ÜCRETİNİ ARTIRDI
Fatih Terim’in kampanyadaki rol arkadaşı Gülben Ergen ise ünlü teknik direktörün yarı fiyatına yani 500 bin dolara imza attı.
Son olarak bir dondurma firmasının reklamları için kamera karşısına geçen Ergen, 600 bin lira almıştı.
KENDİ ÜCRETİNİ DE KATLADI
Ünlü şarkıcı böylece kendi ücretini de neredeyse ikiye katlamış oldu.
EBRU GÜNDEŞ'TEN ÜNLÜ TEKNİK ADAMA ÖVGÜ! DETAYLAR BURADA!