Eurovision yaramadı: Sertab Erener konserlerini neden iptal etti?

Birincilik aldığı Eurovision Şarkı Yarışması'nda 21 yıl sonra sahne alan Sertab Erener, sağlık sorunlarından dolayı bazı konserlerini iptal etti. Erener sosyal medyadan son durumunu açıkladı.

Berfin Sengil
01 Temmuz 2024 - 17:27
Magazin

Bu yıl Eurovision şarkı yarışmasının ikinci yarı finaline konuk olan Sertab Erener, 2003 yılında Türkiye'yi birinci yapan 'Everyway That I Can' şarkısını bir kez daha seslendirmişti.

Yarışma sonrası sağlık sorunları yaşadığını kaydeden Erener, Haziran ayında bazı konserlerini iptal etmek zorunda kaldığından bahsetti.

Sağlık Sorunları Neden Oldu

Sertab Erener sosyal medyadan yayınladığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"İsveç'te Eurovision yarı finalinden döndüğüm günden bugüne, yani bir aydır talihsiz sağlık sorunları ile boğuşuyordum. Malesef bu süreçte haziran konserlerinin bazılarını ileri tarihlere, bazılarını ise iptal etmek zorunda kaldım. Ve çok üzgünüm."

Yeni Şarkı Müjdesi

Ayrıca Erener paylaşımına, "Detaya girmeden söyleyeyim ama ciddi bir nedenim olmasaydı inanın ne olursa olsun konser iptal etmezdim. Şimdi çok şükür artık kendimi iyi hissediyorum ve sizlerle konserlerde buluşacağımız için çok mutluyum. Çok yakında 5 Temmuz'da dinleyeceğiniz yeni şarkı 'Bi Polar' ve en sevdiğiniz şarkılarla sahnede buluşmak üzere" sözleriyle devam etti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin