Engin Günaydın imzalı Hücreler'e iki ödül birden verildi!

Engin Günaydın, Cengiz Bozkurt, Şinasi Yurtsever, Nilperi Şahinkaya, Kubilay Aka, Deniz Cengiz ve Gökçen Gökçebağ gibi dev oyuncu kadrosunu aynı sahnede buluşturan BKM’nin 2024 prodüksiyonu ‘Hücreler’, 11. Uluslararası Yeni Tiyatro Dergisi Emek ve Başarı Ödülleri’nde iki farklı kategoride ödüle layık görüldü.

Berfin Sengil
26 Haziran 2024 - 16:55
Kültür Sanat

Yapımını BKM’nin, yaratıcı yapımcılığını Nisan Ceren Özerten’in üstlendiği, Engin Günaydın’ın kaleminden yine Engin Günaydın ve Doğu Yaşar Akal’ın yönetmenliğinde gerçekleştirilen ve yıldız isimleri kadrosunda buluşturan ‘Hücreler’, bu yıl 11. kez düzenlenen Yeni Tiyatro Dergisi Emek ve Başarı Ödülleri’nde ‘En İyi Erkek Oyuncu - Komedi’ ve ‘En İyi Yapım - Komedi’ dalında ödül aldı.

Engin Günaydın, Nisan Ceren Özerten, Mehmet Hakyemez, Eray Karadeniz, Meriç Taner Kadıoğlu ve Iraz Akçam’ın katıldığı törende alkışlar ‘Hücreler’ için yankılandı. Nisan Ceren Özerten ‘En İyi Yapım - Komedi’ ödülünü tüm ekip adına aldığını dile getirirken, Engin Günaydın ‘En İyi Erkek Oyuncu - Komedi’ ödülünü alırken kendine has mizahıyla katılımcıların yüzlerini gülümsetti.

İnsan vücudundaki hücrelerin hayatını fantastik ve sürreel bir komedi dili ile aktaran oyun, ‘Nejat’ isimli karakterin yaşadığı olumsuzluklar karşısında vücudundaki hücrelerinin verdiği tepkileri sahneye taşıyor. ‘Hücreler’, çökmekte olan bir organizmanın içinde, hayatta kalmaya çalışan hücrelerin ironik hikâyesini anlatıyor.

Engin Günaydın, Cengiz Bozkurt, Şinasi Yurtsever, Nilperi Şahinkaya, Kubilay Aka, Deniz Cengiz, Gökçen Gökçebağ'ı buluşturan ‘Hücreler’in görsel iletişim kampanyasını TBWA/Istanbul hazırlarken, Anadolu Sigorta’nın ana katkılarıyla seyirciyle buluşuyor.

Hücreler, 30 Haziran Pazar akşamı Maximum Uniq Açıkhava sahnesinde seyircilerle buluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin