Başarılı oyuncu Emre Kınay, Watergarden İstanbul’da objektiflere yansıdı. Alışveriş merkezi içerisindeki sahibi olduğu restaurantta sahne alan Kınay, birbirinden özel şarkıları yorumlarken, kendisini dinlemeye gelenlerden tam not aldı.
Sahne öncesi gazetecilerin sorularını da yanıtlayan oyuncu, “Her şey yolunda gidiyor arkadaşlar. Öncelikle Cumhuriyet’imizin 100. yılı kutlu olsun. Nice 100 yıllarımız olsun. Bildiğiniz üzere yeni bir dizimiz başladı. Setlere gidip geliyorum. Onun dışında yeni sezon tiyatro oyunlarımız için hazırlık yapıyoruz. Tiyatro severleri heyecanlandıracak oyunlar geliyor.” dedi.
Oyunculuğu mu yoksa şarkı söylemeyi mi daha çok sevdiğinin sorulması üzerine Kınay, ”Oyunculuk ayrı bir olay tabii ki de. Sadece şarkı söylemeyi seviyorum. Okurken beni dinlemeye gelenlerin sevincini de görünce ayrı mutlu oluyorum. İkisini de severek yapıyorum.” ifadelerini kullandı.