Cuma akşamlarının sevilen dizisi “Kızılcık Şerbeti” ünlü isimler tarafından da takip ediliyor. Ajda Pekkan‘ın diziye hayranlığının ardından şarkıcı Edis de konseri esnasında diziye olan ilgisinden söz açtı. Harbiye Açık Hava‘daki 3 günlük konser serisinde “Kızılcık Şerbeti”nin Alev’i Müjde Uzman‘ın da yer alması şarkıcının konuyu diziye getirmesini sağladı.
Oyuncuları arasında Doğukan Güngör, Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen gibi isimlerin yer aldığı “Kızılcık Şerbeti“yle ilgili Edis de yorumlarını esirgemedi.
Edis, Doğukan Güngör‘ün hayat verdiği dizinin Fatih’ine tepki göstererek şu konuşmayı yaptı:
“Ben Kızılcık Şerbeti’ni çok seyrediyorum arkadaşlar! Yani çok da sinirliyim Fatih’e, nefret ediyorum. İyi ki getirmedin onu yanında. Görmek bile istemiyorum onu. Hani diyorlar ya ‘Biz rolümüzü yapıyoruz, biz oyuncuyuz’. Ona da kesinlikle inanmıyorum. Onu tanımıyorum, öyle bir kimseyi. Sen çok tatlısın ama biz de sadece güno var. Kocaman bir alkış Müjde’ye…”
Dizi hakkındaki eleştirilerinin ardından Müjde Uzman‘a özel bir alkışla ona olan saygısını dile getiren Edis‘e, Uzman’dan da samimi bir karşılık geldi. Ayrıca dizinin geniş bir kitleye yayılan izleyici kitlesi de bir kez daha ortaya konmuş oldu.