Dilan Çiçek Deniz yeni aşka yelken açtı

Oyuncu Dilan Çiçek Deniz'in, ünlü yönetmen Sinan Çetin’in oğlu Rafael Cemo Çetin ile yeni bir ilişkiye başladığı öne sürüldü.

Berfin Sengil
24 Nisan 2024 - 16:15
Magazin

Ünlü yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rafael Cemo Çetin'in, Dilan Çiçek Deniz ile aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine oturdu.

Magnet Quarterly Dergisi’nin üçüncü yıl partisine birlikte katıldıkları ifade edilen Dilan Çiçek Deniz ve Rafael Cemo Çetin'in bir süredir aşk yaşadığı ifade edildi.

Yaklaşık bir aydır birlikte oldukları söylenen Dilan Çiçek Deniz ve Rafael Cemo Çetin'in ilişkilerini gözlerden uzak yaşadıkları söylendi.

Sosyal medya hesabında Dilan Çiçek Deniz'in, Çetin'in son gönderilerini beğenmesi ve derginin gecesinden paylaştığı fotoğraflara sevgilisini de etiketlemesi ise iddiaları destekledi.

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; ikilinin aşklarını yakında ilan edeceği belirtildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin